Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simpatizant nazist arestat pentru uciderea prostituatei din Alba Iulia. Tânărul a recunoscut şi regretă crima

Publicat:

Tanarul din arestat preventiv pentru uciderea este simpatizant al si al cavelerilor templieri. De asemenea, a postat pe Facebook un slogan nazist. Potrivit procurorilor, acesta a folosit doua cutite atunci cand a ucis-o pe tanara in varsta de 24 de ani.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un jurnalist al Forbes Rusia, arestat in Extremul Orient rus: Ce acuzații i se aduc

13:50, 27.04.2024 - Un jurnalist rus de la editia rusa a publicatiei Forbes, Serghei Mingazov, a fost arestat, potrivit acuzarii, pentru ca a difuzat informatii false despre atrocitati ale armatei ruse in Ucraina, anunta vineri pe Facebook avocatul acestuia, Konstantin Bubon, relateaza AFP, conform news.ro.

Cetațeanul turc arestat preventiv in cazul cadavrului gasit pe campul din Dambovița și-a recunoscut crima

23:10, 13.04.2024 - A fost depistat calaul Mirelei, femeia omorata și tranșata in saci pe campul din localitatea dambovițeana Olteni. Principalul suspect, turcul Abdulkadir Cam, și-a recunoscut faptele in fața anchetatorilor. Barbatul in varsta de 64 de ani le-a spus criminaliștilor ca femeia ii datora bani si a lovit-o…

Arest preventiv pentru turcul acuzat de uciderea femeii tranșate / Barbatul și-ar fi recunoscut crima - surse

22:10, 12.04.2024 - Cetateanul turc cercetat in cazul femeii al carei cadavru a fost gasit pe camp, la iesirea de pe A1, pe raza localitatii dambovitene Olteni, a fost arestat preventiv. Potrivit surselor Antena 3 CNN, afaceristul turc a recunoscut comiterea faptei.

Turcul suspectat de uciderea Mirelei și-a recunoscut crima și a detaliat modul ingrozitor in care a ucis-o! Barbatul a fost arestat preventiv

21:40, 12.04.2024 - Informații halucinante in cazul crimei din Dambovița! Turcul suspectat ca a ucis-o pe Mirela și-a recunoscut fapta și a detaliat modul ingrozitor in care i-a luat viața! Barbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Afaceristul turc acuzat de uciderea femeii tranșate și-a recunoscut crima

21:20, 12.04.2024 - Procurorii au inceput urmarirea penala pe numele afaceristului turc acuzat de uciderea femeii gasite tranșata in apropiere de autostrada Bucuresti-Pitesti, potrivit Antena 3 CNN. Barbatul este acuzat de omor și profanare de morminte.

Un roman arestat in SUA, banuit ca face parte dintr-un grup de crima organizata. Complicea sa, tot romanca

13:15, 02.04.2024 - Un barbat despre care poliția din Oakwood spune ca facea parte dintr-o organizație criminala romaneasca a fost arestat in data de 26 martie, fiind acuzat de furturi de telefoane mobile in tot statul Georgia.

Mirel, ucigașul care i-a luat viața studentei la medicina a recunoscut crima dupa 10 ore de audiei. Motivul: gelozia

13:20, 24.03.2024 - Studentul la medicina și teologie care și-a ucis iubita și-a recunoscut fapta. Iubitul tinerei a spus ca si-a omorat partenera din gelozie. Dupa 10 ore de audieri, Mirel a fost dus in fața magistraților tribunalului Timiș, care au decis arestarea preventiva a acestuia pentru 30 de zile.Cei…

Acțiune umanitara pentru basistul Johann Hentz, la Alba Iulia. Mai mulți artiști vor canta in scop caritabil

18:30, 22.02.2024 - “Atunci cand e nevoie, prietenii sar in ajutor! Duminica, 24 martie, incepand cu ora 19.00, ne vom intalni cu toții in Alba Iulia, la Terasa Viilor, unde mai mulți artisti vor canta in scop caritabil, pentru a strange fonduri pentru colegul de breasla, Johann Hentz. Johann Hentz a fost basistul trupei…


Ce parere ai despre aceasta stire?