Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Traşcă, totul despre posibila relaţie cu Andrei Andrei! Ce poze îi trimite blonda pe telefon Burlacului

Publicat:

vede si afla tot! Le-am surprins pe si în club, în toiul petrecerii. Vesele si puse pe distractie blondinele ne-au facut marturisiri picante din viata lor.

si s-au distrat în club pâna în zorii zilei. Cele doua au dat tot din casa si au spus cele mai ascunse secrete, din intimitate. Simona a declarat ca va anunta relatia cu , iar Denisa a dezvaluit ca blonda îi trimite acestuia fotografii cu ce manânca.



În…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cum explica Romeo Vasiloni zvonul ca ar avea o relație cu Iasmina Halas. Totul a pornit dupa ce s-a afișat cu o blonda in pat: ”Ma atrage...” / VIDEO

00:15, 01.05.2024 - Romeo Vasiloni a pus pe jar Internetul, dupa ce s-a afișat in pat alaturi de o blonda! S-a spus ca ar fi vorba despre Iamina Halas, dupa ce fanii au observat mai multe asemanari intre imagini. Iata cum explica fosta ispita de la Insula Iubirii zvonurile și ce se intampla intre el și Iasmina Halas.

Roxana Condurache, stricta cu barbații! Ce spune fiul influenceriței despre o posibila relație a mamei sale / VIDEO

22:45, 08.04.2024 - Roxana Condurache, destainuri despre cat este de stricta cu barbații. Ce iși dorește influencerița de la un viitor partener, ce spune fiul acesteia despre o posibila relație a mamei sale, dar și care este prioritatea șatenei.

Star Matinal. Ce relație are Cornel Palade cu fiica lui: „Imi spune sa o las in pace...”. Ada se afla in Londra / VIDEO

10:46, 04.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Cornel Palade a facut declarații despre relația pe care o are cu fiica lui. Ada se afla in Londra. Iata ce relație tata-fiica au cei doi!

Mireasa - Capriciile Iubirii. Delia și Liviu sunt intr-o relație! Cei doi concurenți s-au sarutat la petrecerea de sambata / VIDEO

22:45, 01.04.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 1 aprilie 2024, a emisiunii Mireasa - Capriile Iubirii de la Antena Stars a adus multe emoții in casa. Delia și Liviu sunt intr-o relație de astazi! Cei doi concurenți de la Mireasa și-au dat frau liber sentimentelor și s-au sarutat la petrecerea de sambata. Iata…

Nicușor Dan spune ca are o relație foarte buna cu Bujduveanu: „Am vorbit azi prin mesaje. Mi-a dat o maimuța din asta, de pe telefon”

15:20, 20.03.2024 - Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat miercuri, la Interviurile Digi24.ro, dupa ce l-a lasat fara atribuții pe viceprimarul liberal Stelian Bujduveanu, ca „este o decizie logica, pentru ca nu poate fi in doua locuri in același timp” și ca nu este vorba despre razbunare. Edilul a mai afirmat ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?