Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Traşcă a SUFERIT o NOUĂ INTERVENŢIE! MOTIVUL pentru care a apelat la ESTETICIAN | FOTO

Publicat:

Simona a apelat tot la medicul , la care si-a facut, de aceasta data, o augmentare de buze. Asta pentru ca vrea sa fie perfecta pentru vara si plaja.

"Nici nu mai stiu a cata interventie a fost la buze. Ma simt bine acum. Imi doream sa am buze senzuale din nou. Nu am exagerat. Mi-am pus destul de putin, insa sunt foarte multumita de rezultat", ne-a declarat, bucuroasa, Simona.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Campionul la box Mihai Leu, transferat de urgența la un spital din București. Sportivul a suferit o intervenție chirugicala recent

17:50, 11.05.2024 - Campionul la box si raliu Mihai Leu a fost internat de urgenta, vineri seara, la spitalul din Hunedoara. Ulterior, el a fost transferat la Bucuresti, dupa ce-au aparut complicații in urma unei intervenții chirurgicale.

Ana Maria Mocanu, din nou in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat: „Este o necesitate” / FOTO

12:21, 05.04.2024 - Ana Maria Mocanu a ajuns, din nou, in cabinetul medicului estetician. Fosta asistenta TV spune ca a fost mai degraba nevoita sa apeleze la o intervenție decat pentru ca și-a dorit, așa ca, s-a lasat pe mainile specialistului. In plus, iși dorește sa iși faca și o alta procedura peste cateva luni.

La ce intervenție a apelat Carmen Grebenișan, dupa separarea de Alex Militaru. Cum arata acum influencerița / FOTO

20:40, 26.03.2024 - Carmen Grebenișan a decis sa apeleze la o mica intervenție, dupa ce a anunțat separarea de Alex Militaru. Iata cum arata acum influencerița. Imaginile postate pe o rețea de socializare, dupa vizita la medicul estetician.

Arnold Schwarzenegger, in varsta de 76 de ani, s-a ales cu stimulator cardiac dupa ce a suferit o intervenție chirurgicala la inima

18:55, 25.03.2024 - Arnold Schwarzenegger a impartașit recent o veste surprinzatoare, dezvaluind ca saptamana trecuta a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru montarea unui stimulator cardiac, dupa ce anterior a suferit trei operații pe cord deschis. La varsta de 76 de ani, celebrul actor a spus ca acum poarta…

Jorge, din nou pe patul de spital! Artistul a suferit o intervenție chirurgicala: „Nu-mi vine sa cred..." / FOTO

11:46, 20.03.2024 - Jorge a ajuns, din nou, pe patul de spital. Potrivit dezvaluirilor facute chiar de el, artistul a suferit o intervenție chirurgicala la genunchi, pentru a doua oara. Ce a declarat cantarețul la scurt timp dupa ce a ieșit din operație.

La ce intervenție a apelat Carmen Negoița inainte de plecarea in Asia Express sezonul 7 – Drumul Zeilor. Ce și-a facut la fața

15:50, 02.03.2024 - Carmen Negoița a apelat la o intervenție estetica chiar inainte de plecarea in Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Concurenta celui mai dur reality show din Romania a vorbit, fara ezitare, despre procedura pe care și-a facut-o la nivelul feței.


Ce parere ai despre aceasta stire?