Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Halep e în semifinale la Indian Wells! Revenire senzațională în "rollercoaster-ul" cu Petra Martici

Publicat:

, numarul unu mondial, a invins-o pe croata Petra Martic (51 WTA) in trei seturi si s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la , informeaza site-ul postului .

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Simona Halep, la Sports Festival: "Sunt bucuroasa sa fiu din nou pe un teren de tenis. Ma gandesc la revenire, nu la retragere"

09:35, 16.06.2024 - Simona Halep a participat sambata, la Cluj-Napoca, in cadrul Sports Festival, un meci demonstrativ alaturi de Andrei Pavel, și fostele vedete ale tenisului mondial, Andre Agassi și Steffi Graf.

Simona Halep: „Ma gandesc la revenire, nu la retragerea din tenis!”

14:40, 15.06.2024 - Chinuita de problemele de la genunchi, Simona risca și joaca la Cluj-Napoca, impotriva legendarilor Steffi Graf și Andre Agassi."Mai joc, mai joc! Ma gandesc la revenire, nu la retragere!", a spus Simona Halep, potrivit tvrinfo.roSuspecta de „condropatie”, o uzura și deformare a cartilajului genunchiului…

Mesajul transmis de Simona Halep dupa abandon!

18:40, 16.05.2024 - Simona Halep a transmis un mesaj dupa ce a abandonat la turneul Trophee Clarins .  Nimeni nu a spus ca aceasta revenire va fi usoara, explica ea. “Ei bine, ieri nu a fost asa cum am sperat pe teren. Durerea de genunchi care persista de la Miami a revenit si, din pacate, nu am putut continua. Nu este…

VIDEO | Simona Halep, revenire onorabila in circuitul WTA. A inceput bine, dar nu a putut caștiga meciul

06:35, 20.03.2024 - Simona Halep a revenit in circuitul de tenis feminin WTA dupa un an și jumatate intr-un meci in cadrul Openului de la Miami, dar in care nu a reușit sa se impuna, din pacate, pierzand meciul in trei seturi in fața Paulei Badosa, scor final 6-1, 4-6, 3-6.

Ce echipament a ales Simona Halep la meciul de revenire

23:10, 19.03.2024 - Simona Halep a revenit oficial in tenis, dupa cele aproape 19 luni in care a nu a evoluat. Romanca o infrunta ACUM pe Paula Badosa (26 de ani, 73 WTA) in turul 1 la turneul WTA1000 de la Miami. Pauza a luat sfarșit pentru Simona Halep. Dupa o lunga perioada de pauza, romanca a primit un verdict favorabil…

Miami Open: Simona Halep vs Paula Badosa: Revenire-soc pentru fostul lider WTA

10:20, 19.03.2024 - Simona Halep - Paula Badosa, meci contand pentru primul tur al turneului WTA 1000 de la Miami (Florida, SUA), este programat, marti, 19 martie, nu inainte de ora 17:00, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1.

Cand joaca Simona Halep cu Badosa la Miami și pe cine ar putea intalni in turul doi

21:00, 18.03.2024 - Simona Halep va reveni in competiție saptamana aceasta, dupa ce a caștigat apelul la suspendarea pentru dopaj. Ea va juca marți seara cu paula Badosa, in primul tur la Miami Open. Campioana de la Indian Wells, Iga Swiatek, va incerca sa realizeze Sunshine

Schimbarile produse in WTA dupa Indian Wells - Simona Halep nu revine in clasamentul mondial

08:25, 18.03.2024 - Simona Halep ramane in continuare fara clasament WTA, fosta lidera mondiala urmand sa-și faca revenirea in circuit cu ocazia turneului de categorie 1000 de la Miami. Iga Swiatek domina cu autoritate clasamentul WTA, in timp ce podiumul este completat de Aryna Sabalenka și Coco Gauff.


Ce parere ai despre aceasta stire?