Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simina Loica și-a pus implanturi mamare. Bruneta vrea să apeleze la o nouă intervenție estetică: „Mi-a fost cam frică”

Publicat:

In exclusivitate pentru , a marturisit ca și-a pus implanturi mamare. La ce intervenții estetice vrea sa apeleze bruneta pe viitor, dar și din ce motiv. A dezvaluit ca a facut acest pas, chiar daca i-a fost teama.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata Mara Banica, dupa ce a suferit o noua intervenție estetica la fața 

16:30, 02.05.2024 - Cum arata Mara Banica, dupa ce a suferit o noua intervenție estetica la fața  Continue reading Cum arata Mara Banica, dupa ce a suferit o noua intervenție estetica la fața  at Tabu.

Interventie chirurgicala extrem de dificila. Tumora gigant, extirpata la Spitalul Județean Botoșani

18:35, 16.04.2024 - Botoșaneanca are 41 de ani si este dintr-o comuna din nordul judetului. De mai bine de doi ani aceasta a inceput sa ia in volum in zona abdominala. Femeia, insa, a continuat sa ignore starea in care era, de frica de medici. In cele din urma s-a prezentat la spital, abia putand respira, din cauza presiunii…

Adrian Mutu a apelat la o intervenție estetica! Procedura a avut loc in Turcia / VIDEO

13:45, 19.03.2024 - Adrian Mutu a luat o decizie de ultim moment! "Briliantul" a apelat la o intervenție estetica, procedura care a avut loc in Turcia. Iata ce schimbare a decis antrenorul de la CFR Cluj sa faca, dar și ce postare a facut, in urma cu puțin timp, in mediul online!

Xtra Night Show. Exista șanse de impacare intre Alex Bobicioiu și Simina Loica? De ce s-au desparțit cei doi, de fapt: „Am mintea...” / VIDEO

10:20, 09.03.2024 - Exista șanse de impacare intre Alex Bobicioiu și Simina Loica? In exclusivitate la Xtra Night Show de la Antena Stars, Alex Bobicioiu a facut declarații cu privire la acest subiect. Iata de ce s-au desparțit cei doi, de fapt!

Amarah, o noua intervenție estetica. La ce operație a apelat de aceasta data cea mai virala tanara transgender / FOTO

11:10, 07.03.2024 - Amarah a ajuns din nou pe mana medicilor esteticieni! Cea mai virala tanara transgender de la noi a trecut, de curand, prin cabinetul specialistului, acolo unde a avut parte de o noua transformare. Iata la ce operație a apelat de aceasta data Amarah!

Adelina Pestrițu a renunțat la implanturile mamare. Cum arata dupa intervenție și de ce a luat aceasta decizie

16:55, 13.02.2024 - Adelina Pestrițu a luat decizia de a renunța la implanturile mamare, dupa 8 ani. Vedeta susține ca in ciuda aspectului fizic, acestea i-au cauzat probleme de sanatate. Iata ce a transmis, dar și cum arata in prezent.

Motivul pentru care o tanara a fugit din spital dupa o intervenție estetica, in Turcia

17:45, 08.02.2024 - O tanara a ales un spital din Turcia pentru o intervenție estetica la nivelul feței. Nimeni nu s-a aștepta la gestul tinerei, de a fugi din spital, imediat dupa ce și-a revenit din anestezia generala.

Ce intervenție estetica vrea sa iși faca Anca Țurcașiu la 53 de ani și cum se menține artista in forma. „Mi-ar placea sa intervin”

10:45, 07.02.2024 - Anca Țurcașiu are 53 de ani și se afla intr-o forma de invidiat. De cand a divorțat de tatal baiatului ei, viața i s-a schimbat complet. Chiar daca nu este o pasionata a procedurilor estetice, artista a luat o decizie și ar vrea sa se lasa pe mana medicului estetician, in curand.„Mi-ar placea sa intervin…


Ce parere ai despre aceasta stire?