Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Și-a pus Bilionera silicoane? Imaginile care spun totul despre noul ei bust

Publicat:

este, cu siguranța, una dintre cele mai atragatoare cantarețe de la noi din țara. Și, fara discuție, unul dintre atuurile ei este bustul. Acesta pare sa fi fost și motivul pentru care, de altfel, in mare secret, l-a și imbunatațit... puțin.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce diferența de varsta este intre Otilia Bilionera și soțul ei turc. Artista este mai mare decat Bekir

17:41, 04.04.2024 - Otilia Bilionera și soțul ei turc, Bekir, și-au facut apariția pe micile ecrane ale publicului in sezonul 13 Chefi la cuțite. Cei doi au vorbit despre povestea lor de iubire și diferența de varsta dintre ei.

Știrile Antena Stars. Otilia Bilionera, lovitura pentru fostul impresar. Artista a fost despagubita cu sute de mii de lei. Primele declarații despre proces / VIDEO

16:45, 04.04.2024 - Otilia Bilionera și fostul impresar au fost intr-un „razboi” o buna perioada, ca intr-un final, artista aiba caștig de cauza in fața lui. Barbatul i-a cerut in instanța sa renunțe la numele de scena „Bilionera”.

Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Otilia Bilionera și soțul ei au gatit pentru jurați. Cu ce se ocupa și ce afaceri are partenerul de viața al artistei / VIDEO

22:10, 02.04.2024 - In episodul din aceasta seara, cel cu numarul 7 al sezonului 13 Chefi la cuțite, difuzat pe data de 2 aprilie 2024, Otilia Bilionera a venit impreuna cu soțul ei pentru a gati juraților. Cine este și cu ce se ocupa partenerul de viața al artistei.

Știrile Antena Stars. Otilia Bilionera, la un pas de moarte in Turcia. Cantareața a ajuns in stare grava la spital: ”Probabil nu mai traiam” / VIDEO

18:31, 06.03.2024 - Otilia Bilionera, una dintre cele mai indragite artiste de la noi din țara risca sa aiba un sfarșit tragic, in urma cu cațiva ani. A ajuns la spital in stare grava, avand hemoragie interna și totul s-a datorat in urma unor dureri carora nu le-a dat importanța.

Cuvinte cheie:

silicoane otilia bilionera

Ce parere ai despre aceasta stire?