Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sfaturi utile pentru sănătatea ta!

Publicat:

1) Tumorile de san ereditare pot fi prevenite Femeile expuse riscului de a dezvolta cancer mamar pot preveni aparitia bolii printr-un test genetic BRCA. Acesta identifica mutatiile genelor BRCA 1 si BRCA 2, responsabile de aparitia cancerului de san si indica probabilitatea statistica de a dezvolta maladia in urmatorii ani. Genele BRCA1 si BRCA2 fac parte din ADN-ul fiecarui individ, la nastere. Acestea sunt responsabile de repararea erorilor survenite in cursul replicarii ADN-ului, prevenind dezvoltarea celulara anarhica, adica aparitia celulelor canceroase. “Mutatiile acestor gene conduc la…

Citeste articolul mai departe pe realitateavalceana.ro…  

Sursa articol: realitateavalceana.ro


Stiri pe aceeasi tema

OPERAȚIE REVOLUȚIONARA IN ROMANIA Substanța inovatoare salveaza viața unui baiețel cu tumora cerebrala

10:50, 31.05.2024 -     In Romania, a fost folosita in premiera o substanța inovatoare in cadrul unei intervenții chirurgicale care a salvat... The post OPERAȚIE REVOLUȚIONARA IN ROMANIA Substanța inovatoare salveaza viața unui baiețel cu tumora cerebrala first appeared on Informatia Zilei .

Vești proaste pentru șoferi. Cat de toxic e gazul din mașina favorizat de caldura

23:01, 07.05.2024 - Ce presupune studiulNumeroase piese din habitaclu (interiorul) multor vehicule conțin substanțe ignifuge, precum compuși organofosfați, utilizate pentru a intarzia raspandirea focului. Aceste produse sunt frecvent folosite in spumele pentru mobilier, aparate electronice sau imbracaminte.Studiul a aratat…

Cu ce se poate acri ciorba. Sfaturi pentru toate tipurile de ciorba

17:05, 22.04.2024 - Ciorba este cu siguranța unul dintre cele mai populare feluri de mancare romanești, are o istorie destul de lunga și rețetele sunt adaptate in funcție de regiune, dar și de gusturile personale. Așadar, daca te intrebi cu ce se poate acri ciorba, vei gasi diferite raspunsuri, in funcție de zona in care…

Testul IQ care te va pune in dificultate. Incearca sa descoperi in 10 secunde numarul ascuns din imagine

12:01, 17.04.2024 - Test IQ pentru geniiAstazi, va propunem un test care pare simplu la prima vedere, dar care poate fi destul de complicat. Provocarea este sa descoperiți un numar ascuns intr-o imagine, intr-un interval de doar zece secunde. Acest tip de puzzle testeaza abilitatea de a identifica modele ascunse și de…

Contraceptivul suspectat de meningiom este și la noi. Informații de la Colegiul Farmaciștilor din Romania

23:05, 01.04.2024 - Recent, un studiu realizat de GIS Epi-Phare, publicat in  British Medical Journal (BMJ), avertiza asupra unui risc mai mare de meningiom, atunci cand sunt folosite progestative precum  Colprone, Depo Provera și Surgestone. Ziarul Puterea a scris despre acest studiu și a aflat de la Colegiul Farmaciștilor…

Testele de sange pentru depistarea cancerului colorectal ar putea extinde optiunile de screening

14:00, 22.03.2024 - Un test de sange pentru depistarea cancerului de colon a dat rezultate bune intr-un studiu publicat miercuri, si ar putea oferi un nou tip de screening pentru o cauza principala a deceselor cauzate de cancer, in contextul in care cancerul colorectal este a doua cauza principala de deces prin cancer…

Testul de inteligența cu sageți pentru oamenii cu IQ ridicat. Care este forma corecta care lipsește din puzzle?

09:30, 15.03.2024 - Pentru astazi, Playtech Știri iți prezinta un test de inteligența mai aparte, sub forma unui puzzle cu imagini matematice. Trebuie sa identificați forma corecta care lipsește din puzzle-ul de mai sus! Sa incepem! Cel mai rapid test de inteligența Testele de inteligența și iluziile optice testeaza, de…

Avortul la cerere, legal, dar aproape inaccesibil: Moașa: „Femeile nu au dreptul pozitiv la avort, ci doar acces la aceasta procedura”

23:05, 07.03.2024 - In Romania, țara cu cele mai multe mame minore din intreaga Uniune Europeana, in opt spitale de stat din zece nu se poate face avort la cerere. Asta, deși la noi in țara procedura este legala pana in saptamana a 14 de sarcina.


Ce parere ai despre aceasta stire?