Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sfârșit înfiorător pentru o femeie. Găsită moartă, în urma unui incendiu produs în Botoșani – VIDEO

Publicat:

A fost alerta in randul pompierilor din județul Botoșani, care au intervenit cu mai multe autospeciale, pentru a stinge un incendiu care a cuprins locuința unei femei in varsta de 67 de ani. Episodul cu urmari dramatice s-a produs in cursul nopții de marți spre miercuri, in localitatea Draxini, comuna Balușeni. Din cate s-a aflat, […] The post Sfarșit infiorator pentru o femeie. Gasita moarta, in urma unui incendiu produs in Botoșani - VIDEO first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie data disparuta a fost gasita moarta de mai mulți pescari, cu o punga pe cap. Ce a dezvaluit autopsia

12:40, 04.05.2024 - O femeie data disparuta de apropiați a fost gasita moarta, cu o punga de plastic pe cap. Descoperirea șocanta a fost facuta de pescari.Laura Trappeniers, in varsta de 66 de ani, și Marc Olbrechts, de 71 de ani, au disparut din casa lor din Tenerife lunea trecuta.

Incendiu devastator aseara la o casa in Cluj. O femeie a fost gasita moarta in casa care a luat foc

04:10, 21.04.2024 - Un incendiu care a izbucnit aseara la o casa din comuna Moldovenești, județul Cluj, i-a adus unei femei moartea. Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost solicitați sa intervina pentru stingerea unui incendiu  in localitatea Stejariș, comuna Moldovenești. Apelul la 112 anunța ca a luat foc…

SINUCIDERE? Femeie din Satu Mare, gasita moarta in casa

22:46, 18.04.2024 - Joi, 18 aprilie 2024, in jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați... The post SINUCIDERE? Femeie din Satu Mare, gasita moarta in casa first appeared on Informatia Zilei .

Femeie gasita moarta intr-o biserica din Italia, dupa a mers acolo sa caute fantome in urma unei provocari de pe TikTok

15:50, 11.04.2024 - O frantuzoaica in varsta de 22 de ani, al carei cadavru lipsit de sange a fost gasit in weekend intr-o biserica abandonata din Valle d'Aosta din nordul Italiei, cauta o casa bantuita de fantome, informeaza News.ro, conform CNN.

Femeie in varsta de 38 de ani gasita moarta in locuinta, dupa ce mama sa a anunțat poliția ca nu poate lua legatura cu ea

22:20, 19.03.2024 - O femeie in varsta de 38 de ani a fost gasita decedata in propria locuinta din Timisoara. Mama ei a fost cea care a alertat autoritatile, dupa ce fiica sa nu i-a raspuns la telefon mai multe zile.

Moarte suspecta in Targu Jiu. O femeie de 40 de ani a fost gasita moarta in locuința iubitului sau / FOTO

15:21, 03.03.2024 - O femeie in varsta de 40 de ani, din Targu Jiu, a avut parte de o moarte teribila. A fost gasita fara viața, chiar in propria locuința. Barbatul a cerut imediat ajutorul autoritaților.

Drama la Dej. Femeia de 38 de ani data disparuta a fost gasita moarta pe camp. Lasa in urma un copil de 2 ani

16:06, 21.02.2024 - Sfarsit tragic in cazul femeii in varsta de 38 de ani din Dej, disparuta de acasa inca de duminica. Aceasta a fost gasita fara suflare pe un camp din Ocna Dej. A fost cautata neincetat de familie, autoritati dar si de voluntari, iar in aceasta dimineata trupul acesteia a fost descoperit de cateva persoane…

Femeie data disparuta de familie, gasita moarta de frig pe un camp

16:06, 19.02.2024 - O femeie, de 35 de ani, din localitatea damboviteana Butimanu, data disparuta de familie, a fost gasita moarta pe un camp. Aceasta a murit, cel mai probabil, din cauza frigului. Politistii din cadrul Sectiei nr. 3 Politie Rurala Butimanu au fost sesizati vineri de un barbat ca a observat un cadavru…


Ce parere ai despre aceasta stire?