Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sezonul alergiilor. Care sunt simptomele și ce recomandă medicii

Publicat:

Primavara vine la pachet cu probleme de sanatate pentru cei alergici la polen si puf de plop. Medicii recomanda celor care se confrunta cu aceasta problema sa evite plimbarile in parcuri, iar geamurile sa fie inchise pentru a evita crizele de astm.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Alergii oculare de primavara. „Ne bucuram ca au inflorit copacii, dar trebuie sa avem grija”

12:30, 27.04.2024 - In Romania, unul din patru adulți sufera de o forma de alergie. Rinita alergica este raspandita și printre copii, iar netratata poate duce la complicații. Simptomele alergiilor, care sunt asemanatoare cu cele ale unei raceli, ne pot induce, insa, in eroare.

Vine praful saharian peste Romania! Ce recomanda medicii: 'Aceste microparticule sunt foarte daunatoare'

11:15, 16.04.2024 - O masa de aer incarcat de particule de praf saharian ajunge marți deasupra Romaniei. Depunerile de praf saharian vor putea fi observate in zonele și in intervalele in care va ploua, spun meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Romanii, probleme grave din cauza alergiilor de primavara. Cum se pot calma simptomele

16:50, 08.04.2024 - Romanii sufera tot mai mult din cauza alergiilor de primavara. Printre simptome se numara stranutul, nas infundat, mancarime, ochi roșii, lacrimat sau tuse. Acestea se pot ameliora cu ajutorul unor metode simple.

A inceput sezonul de primavara al Ligii a V-a

11:35, 01.04.2024 - Sezonul de primavara al Ligii a V-a s-a reluat duminica, cu meciurile etapei a X-a, prima din retur. In Seria I, toate partidele s-au incheiat cu victoria formațiilor gazda. Liderul Polul Nord Brodina a dispus la limita, pe teren propriu, cu 1-0, de Voința Zvoriștea, prin golul marcat de Adi ...

Cum se pot incasa cash banii ramași pe cardurile de energie: Ce documente sunt necesare

12:16, 26.03.2024 - Mai sunt doar cateva zile in care romanii pot retrage cash banii necheltuiți de pe cardurile de energie, altfel, sumele ramase se pierd. La sfarșitul lunii februarie, Ministerul Muncii anunța ca drepturile de ajutor de incalzire vor fi menținute in plata in toata perioada din sezonul rece ramasa…

Obiceiuri frecvente care iți afecteaza dantura și ce recomanda medicii stomatologi

14:10, 05.03.2024 - ADVERTORIAL. Obiceiurile zilnice au, de cele mai multe ori, un impact direct asupra sanatații dentare. Desigur, exista atat obiceiuri care susțin o buna sanatate orala, cat și altele care, in timp, pot determina apariția cariilor, alaturi de alte afecțiuni stomatologice.

simptomele pot fi confundate cu alte boli

10:50, 01.03.2024 - Numarul cazurilor de pneumonie crește alarmant. Tot mai multe persoane ajung internate in stare grava la spital, pentru ca se trateaza mai intai, dupa ureche, acasa. Medicii recomanda prudența maxima și evitarea pe cat posibil a spațiilor aglomerate. Patru romani au murit pana acum, din cauza acestei…


Ce parere ai despre aceasta stire?