Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sezon cu premiere la Teatrul Cehov. Actorii promit spectacole pentru toate gusturile şi toate vârstele (VIDEO)

Publicat:

O saptamana a mai ramas pana la prima piemiera din sezonul de la din capitala. Aici au loc ultimele pregatiri, iar actorii promit spectacole pentru toate gusturile si toate varstele.

Actorii si regizorii teatrului Cehov spun ca subiectele clasice nu-si pierd actualitatea. Este si cazul piesei Pescarusul.

"De 120 de ani, aceasta piesa este jucata pe scenele tuturor teatrelor din lume, dar ramane un material foarte complex si misterios. Este o discutie contemporana despre ce este arta, ce este dragostea, devotamentul", a declarat regizorul

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Serialul Lia- Sotia sotului meu a fost reinnoit pentru sezonul 4, ultimul al seriei. Vara vine cu marele deznodamant la Camera 609

12:25, 08.04.2024 - Serialul Lia – soția soțului meu, povestea care ține milioane de telespectatori in fața micilor ecrane, in fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 a fost reȋnnoit pentru cel de-al patrulea sezon și ultimul capitol al poveștii.

VIDEO – Scandalul 'eșarfa' la alegerile din Rusia: filmare virala pe rețelele de socializare

06:05, 18.03.2024 - Soția ambasadorului Rusiei in Germania a votat la Berlin. Ea a atras atenția tuturor cu eșarfa de la gat, o eșarfa albastra și galbena purtand o eșarfa albastra și galbena – practic steagul Ucrainei. De indata ce atenția a fost atrasa pe rețelele de socializare, Ministerul rus de Externe s-a grabit…

Fetița de 14 ani, violata pe camp

20:00, 16.03.2024 - Un individ din Olt care se visa consilier local este acuzat ca ar fi violat o fata de 14 ani, colega de scoala cu fiica lui. A ademenit-o in masina si a amenintat-o ca daca sufla o vorba despre ce i-a facut, va sfarsi exact ca victimele monstrului din Caracal, Gheorghe Dinca. Adolescenta le-a povestit…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 9 din sezonul 3. Roxana Vaduva: „Am intarziat la prima intalnire cu iubitul meu!”

23:00, 14.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Cine este soția lui Mihai Gainușa de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cum s-au cunoscut cei doi

15:50, 07.03.2024 - De cand s-a aflat ca Mihai Gainușa o sa participe la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor alaturi de colega lui de radio, Oana Paraschiv, mulți au fost curioși sa descopere cine este soția lui. Ioana Gainușa este o femeie discreta care prefera sa stea departe de luminile reflectoarelor.

Trei spectacole pentru toate varstele incheie iarna, la Teatrul German de Stat din Timișoara

16:00, 21.02.2024 - La sfarșitul lunii februarie, Teatrul German de Stat ne invita la trei spectacole pentru toate varstele numai bune pentru a sarbatori primavara care este pe cale sa inceapa. Reprezentațiile au ca tema dragostea, autodescoperirea și puterea femeilor.

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 11 și 12, sezonul 3, 15 februarie 2024. Petru afla ca Lia iși petrece timpul cu Gianni

23:50, 15.02.2024 - In episoadele 11 și 12 din Lia - Soția soțului meu, Pavel este prins intre ciocan și nicovala, iar Petru afla ca Lia iși petrece timpul cu Gianni. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și in AntenaPLAY.


Ce parere ai despre aceasta stire?