Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sesiune științifică internațională

Publicat:

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” a organizat, recent, la Gradina Botanica din Jibou, județul Salaj, Sesiunea Stiințifica Internaționala „Flora, vegetația, fauna, ecologia și ocrotirea patrimoniului natural al Salajului”, care a reunit cadre didactice din specialitatea bilogie, geografie, ecologie și alte specialitați, din țara și de peste hotare, elevi din școli din județul Salaj, care conlucreaza cu Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, prin filiala de la Zalau și Gradina Botanica din Jibou. Parteneri ai acestui eveniment au fost Centrul de Cercetari Biologice Jibou, Muzeul Maghiar de Științele…

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Academicianul Liviu Marșavina, prorector al UPT, Doctor Honoris Causa al Universitații Tehnice din Cluj-Napoca

12:20, 25.03.2024 - O noua recunoaștere pentru un cadru didactic al Universitații Politehnica Timișoara! Prof.univ.dr.ing. Liviu Marșavina, membru corespondent al Academiei Romane și prorector al UPT responsabil cu cercetarea științifica, inovarea și transferul tehnologic, a primit vineri, 22 martie 2024, in cadrul unei…

Imagini 3D ale peste 13.000 de vertebrate din muzee pot fi vazute gratuit cu proiectul oVert

11:16, 15.03.2024 - Un proiect numit openVertebrate (oVert) a fost finalizat recent și permite acces gratuit la imagini 3D ale unor vertebrate expuse in muzee, in cadrul unei librarii digitale. In total, sunt peste 13.000 de animale incluse in acest proiect, care a fost numit o reușita semnificativa pentru muzeele de istorie…

Noua cercetare speologica cu participare internaționala, la Ghețarul de la Scarișoara

08:10, 09.03.2024 - Cercetatori din Croația, Grecia, Macedonia de Nord, Norvegia, Slovacia, Slovenia, SUA, Ungaria si Romania au participat, recent, timp de 5 zile, in satul Ghetari la un atelier de lucru, intitulat “Winter climate in SE Europe during the Late Holocene”, organizat de Institutul de Speologie “Emil Racovita”…

Apel al ICEM Tulcea pentru inscrieri la Sesiunea Nationala de Comunicari Patrimoniul si educatia in muzeele de arta

20:15, 05.03.2024 - Institutul de Cercetari Eco Muzeale "Gavrila Simion" ICEM Tulcea, in parteneriat cu Asociatia de Dezvoltare Regionala "Aegyssus" ADRA anunta startul inscrierilor la Sesiunea Nationala de Comunicari "Patrimoniul si educatia in muzeele de arta". Aceasta a opta editie va avea loc in zilele de 10 si 11…

Un exponat deosebit in galeria Muzeului de Arta Tulcea

10:40, 24.02.2024 - In perioada februarie iunie 2024, expozitia permanenta a Muzeului de Arta Tulcea va cuprinde un exponat deosebit. Este vorba despre o icoana de mari dimensiuni, cu ferecatura metalica, care il infatiseaza pe Sf. Dimitrie. Icoana face parte din colectia Manastirii Cocos, a fost realizata in anul 1833…

Autoritațile din Arad testeaza eficacitatea vaccinului antirabic: 150 de vulpi au fost impușcate

14:10, 19.02.2024 - Autoritațile din Arad finalizeaza o ampla campanie de „recoltare” a unui numar impresionant de vulpi, in cadrul eforturilor de testare a eficacitații vaccinului antirabic, distribuit in toamna.

Autoritațile din Arad au impușcat 150 de vulpi ”pentru testarea eficienței vaccinului antirabic”

11:45, 19.02.2024 - Autoritatile din Arad incheie o campanie de "recoltare" prin impuscare a 150 de vulpi pentru testarea eficientei vaccinului antirabic distribuit in toamna, in paralel fiind examinate si cadavre gasite pe fondurile de vanatoare, informeaza Agerpres.Directorul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta…

De ce ucid vulpile in Arad?

11:05, 19.02.2024 - Autoritatile din Arad incheie o campanie de „recoltare” prin impuscare a 150 de vulpi pentru testarea eficientei vaccinului antirabic distribuit in toamna, in paralel fiind examinate si cadavre gasite pe fondurile de vanatoare. Directorul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor…


Ce parere ai despre aceasta stire?