Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sentinţă în cazul celui mai cumplit accident produs pe A2. Patru oameni au murit, iar 57 au fost răniţi

Publicat:

Este considerat de Politie ca fiind cel mai grav accident produs pana acum pe . Patru morti, 57 de raniti, 30 de masini implicate, este bilantul acestui accident rutier. Judecatorii au dat verdictul.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cu trei autoturisme și o cisterna, in Covasna. Doi oameni, raniți

10:15, 29.04.2024 - Un accident cu trei autoturisme și o cisterna s-a produs, luni, in județul Covasna. Doi oameni sunt raniți. Traficul este oprit pe DN 10 Intorsura Buzaului și Crasna, in zona localitații Sita Buzaului.

Accident grav! Sunt implicate o motocicleta și o mașina, iar doi oameni sunt raniți!

18:15, 03.04.2024 - Un accident rutier grav a avut loc astazi pe strada Avram Iancu din Cluj-Napoca, fiind implicate o motocicleta și un autoturism. Potrivit primelor informații furnizate de ISU Cluj, doua persoane necesita ingrijiri medicale. De asemenea, pompierii clujeni intervin cu o autospeciala cu modul de descarcerare,…

Un cutremur puternic cu magnitudinea de 7,4 s-a produs in Taiwan. 4 oameni au murit, peste 50 sunt raniți

08:10, 03.04.2024 - Un cutremur puternic cu magnitudinea de 7,4 a lovit Taiwanul, miercuri dimineata, provocand prabusirea a cel putin 26 de cladiri, potrivit Centrului Central de Comanda... The post Un cutremur puternic cu magnitudinea de 7,4 s-a produs in Taiwan. 4 oameni au murit, peste 50 sunt raniți appeared first…

Accident grav in Neamț! Trei tineri au murit si alti trei au fost raniți, dupa ce doua autoturisme au ieșit de pe șosea si s-au rasturnat in curtile unor oameni / FOTO

10:10, 31.03.2024 - Un grav accident de circulație s-a petrecut in Neamț! Trei tineri au murit si alti trei au fost raniți, dupa ce doua vehicule au ieșit de pe șosea si s-au rasturnat in curtile unor oameni. Tragicul eveniment rutier s-a petrecut in comuna Borca.

Accident grav in Dolj: Doua mașini s-au izbit puternic, iar una a luat foc. O femeie a murit, alți cinci oameni sunt raniți

11:20, 28.03.2024 - Un grav accident rutier a avut loc, joi, in judetul Dolj, unde doua masini s-au ciocnit, iar una a luat foc. In urma impactului, o persoana a murit și alte cinci au fost ranite și sunt transportate la spital.

Un camion a intrat intr-un baraj de poliție, in Spania. 6 oameni au murit și 3 sunt raniți

14:40, 19.03.2024 - Șase oameni, printre care doi membri al Garzii Civile, au murit marți, in apropiere de Sevilla, dupa ce un camion a intrat intr-un baraj de poliție, a anuntat guvernul regiunii Andaluzia, care a vorbit despre un accident.

Accident cumplit pe Autostrada Soarelui! Un mort și trei raniți dupa ce o mașina s-a rasturnat

17:25, 16.03.2024 - O persoana a murit și trei au fost ranite, sambata, dupa ce mașina in care se aflau s-a rasturnat pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona lcoalitații Lehliu Gara, din județul Calarași.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.


Ce parere ai despre aceasta stire?