Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prognoza meteo joi, 9 mai: vreme rece şi instabilă

Publicat:

Potrivit meteorologilor, joi, temperaturile continua sa scada in cea mai mare parte a tarii si se inregistreaza averse, mai ales in vest si in centru, dar si pe arii restranse in restul regiunilor.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertizari de vreme severa, in Romania. ANM a emis cod galben de vijelii si ploi torentiale

11:05, 29.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis doua alerte de vreme rea, valabile in urmatoarele ore, in mai multe județe din Romania. O avertizare de cod galben indica fenomene de instabilitate atmosferica temporar accentuata. Se anunța ploi torențiale și vijelii. Cod galben de ploi, vijelii…

Prognoza meteo sambata, 4 mai: vreme instabila cu averse, descarcari electrice și variații de temperatura

09:00, 04.05.2024 - In aceasta zi de sambata, 4 mai, romanii sunt avertizați de meteorologi sa se pregateasca pentru o vreme capricioasa, cu variații ale temperaturii și fenomene precum averse și descarcari electrice.

Sfarsit de primavara cu vreme buna. Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani

09:15, 03.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca va fi vreme frumoasa in Romania in ultima luna de primavara. Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, anunța specialiștii. Totuși, in unele zone va ploua. Potrivit ANM, in saptamana 6-13 mai, valorile…

Vreme instabila in Dobrogea, in zilele care urmeaza. Anuntul meteorologilor

09:55, 21.04.2024 - Prognoza meteorologica pentru intervalul 21.04.2024 ora 09:00 22.04.2024 ora 09:00, arata ca vremea va fi schimbatoare ca aspect. Cerul va fi temporar noros si va ploua izolat dimineata si din nou spre seara si noaptea, pe arii extinse. Vor fi averse si descarcari electrice, care pe alocuri vor fi insemnate…

Prognoza meteo duminica, 7 aprilie: Vreme calda și insorita cu temperaturi record pentru aceasta perioada

09:01, 07.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru duminica, 7 aprilie și se anunța o vreme deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului. Temperaturile vor depași cu mult media multianuala in multe regiuni ale țarii.

Prognoza meteo pentru saptamana 25-31 martie: vreme instabila, ploi, dar si temperaturi de vara

15:55, 25.03.2024 - Ultima saptamana a lunii martie va fi una extrem de capricioasa din punct de vedere meteo. Administratia Nationala de Meteorologie anunta pentru intervalul 25-31 martie ploi si instabilitate atmosferica in prima parte.

Cum suna prognoza meteo in Rusia: „Condițiile de vreme sunt ideale pentru lovituri nucleare impotriva NATO”

18:51, 10.03.2024 - Meteorologul rus Evgheni Tișcoveț a vorbit, recent, in emisiunea propagandistului Vladimir Soloviov, spunand ca prognoza meteo arata „condiții ideale” pentru lovituri nucleare impotriva țarilor NATO, relateaza Newsweek.

Prognoza meteo. Temperaturi cu maxime de 18 grade și vreme instabila.

08:06, 02.03.2024 - Vremea se menține calda in primele zile ale lunii martie, cu temperaturi ridicate pentru aceasta perioada a anului, insa vremea va deveni instabila iar ploile iși vor face simțita prezența.

Cuvinte cheie:

prognoza vreme instabila

Ce parere ai despre aceasta stire?