Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Senatorul republican Tim Scott se retrage din cursa pentru alegerile prezidenţiale din SUA

Publicat:

Senatorul american a anuntat duminica seara ca s-a retras din cursa pentru investitura republicana in vederea alegerilor prezidentiale din 2024, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Scott, senator de Carolina de Sud, incerca sa devina primul presedinte republican afro-american din istoria , mizand pe credinta sa crestina si valori conservatoare. Creditat insa cu doar 2,5% din intentiile de vot, care il plasau de-abia pe locul al saselea printre aspirantii republicani, el a pus capat campaniei, explicand ca alegatorii i-au trimis un mesaj clar.

'Imi suspend campania.…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lupta stransa intre Biden și Trump. Cei doi sunt la egalitate in cursa pentru alegerile prezidențiale (sondaj Reuters/Ipsos)

15:06, 15.05.2024 - Presedintele american, democratul Joe Biden, si rivalul sau, predecesorul sau republican Donald Trump, sunt la egalitate in cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie, potrivit unui nou sondaj Reuters/Ipsos, difuzat miercuri, transmite Agerpres.

Ciolacu, despre ideea unui candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale: „N-am exclus acest lucru, dar ne-am invațat lecțiile”

09:11, 13.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a vorbit, duminica seara, despre un posibil candidat comun la alegerile prezidențiale, dupa ceea ce s-a intamplat in cursa pentru Primaria Capitalei. „N-am exclus acest lucru. Discuția o vom avea dupa 10 iunie (la o zi dupa alegerile locale-n.r.)”, a declarat Marcel Ciolacu.…

Trump a respins argumentele despre un candidat pentru postul de vicepreședinte al SUA

11:11, 12.05.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump, din nou candidat la Casa Alba, a dat sambata asigurari ca fosta sa rivala republicana Nikki Haley nu se numara printre persoanele pe care el le ia in considerare pentru functia de vicepresedinte, relateaza AFP. Haley, fosta guvernatoare a statului american Carolina…

Alegerile prezidentiale, un punct de cotitura in istoria Americii, afirma Donald Trump

19:05, 17.03.2024 - Fostul presedinte Donald Trump, candidat republican la alegerile americane din noiembrie, a descris acest scrutin ca un punct de cotitura in istoria tarii, evocand o „macelarie” pentru economia Statelor Unite daca nu va fi ales in fata actualului presedinte democrat Joe Biden, relateaza AFP. „Data de…

Nikki Haley se retrage din cursa, Trump va fi candidatul republicanilor la alegerile din SUA

14:35, 06.03.2024 - Nikki Haley se retrage miercuri oficial din cursa alegerilor interne din Partidul Republican, dupa ce a suferit o infrangere majora marți, in mai multe state. Consecința este ca fostul președinte Donald Trump va fi candidatul pentru alegerile prezidențiale din noiembrie, cand probabil se va repeta finala…

CNN: Nikki Haley iși va anunța retragerea din cursa pentru alegerile prezidențiale din SUA

14:11, 06.03.2024 - Nikki Haley urmeaza sa isi anunte miercuri retragerea din cursa pentru Casa Alba, potrivit postului CNN, o decizie care ii va asigura fostului presedinte Donald Trump nominalizarea republicana si o noua confruntare cu actualul presedinte, democratul Joe Biden, in noiembrie.

Nikki Haley se retrage din cursa, Trump va fi candiadatul republicanilor la alegerile din SUA

14:10, 06.03.2024 - Nikki Haley se retrage miercuri oficial din cursa alegerilor interne din interiorul Partidului Republican, dupa ce a suferit o infrangere majora marți in mai multe state. Consecința este ca fostul președinte Donald Trump va fi candidatul pentru alegerile prezidențiale din noiembrie, cand probabil se…

Victorie pentru Donald Trump! Fostul președinte american a caștigat alegerile primare republicane: „Sa il invingem pe Joe Biden”

12:30, 25.02.2024 - Donald Trump are motive sa radieze de fericire! Fostul președinte american a reușit sa caștige alegerile primare republicane din statul Carolina de Sud, SUA. El și-a consolidat poziția in cursa pentru nominalizarea partidului in alegerile prezidențiale viitoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?