Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Semne care arată că trebuie să mergi la medic, după o înțepătură de țânțar. Sfaturile oferite de dr. Tudor Ciuhodaru: "Nu le neglijaţi"

Publicat:

Țanțarii sunt mici si au o durata de viața scurta, dar pot face ravagii in viețile oamenilor. Mușcaturile lor provoaca, pe langa mancarime și boli grave. De curand, pentru Prevenirea și a emis un avertisment! In regiunea europeana a crescut numarul de de cazuri de boli transmise de țanțari, inclusiv Zika și virusul West.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum recunoaștem tusea convulsiva care a pus stapanire pe Europa

23:20, 09.05.2024 - Europa se afla in plina epidemie de tuse convulsiva, o boala extrem de contagioasa care a explodat in ultima perioada din cauza ratei scazute de vaccinare. Centrul European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor trage un mare semnal de alarma.

Ce sunt polipii, cum ii tratam și cand pot fi periculoși. Medic: „Nu va tratați copiii dupa sfaturile din internet”

09:35, 24.02.2024 - Polipii se numesc in realitate vegetații adenoide și sunt formațiuni din țesut limfatic (de aparare) situat in spatele nasului. Acest țesut se inflameaza ori de cate ori copilul racește, fiind, la fel ca amigdalele, o prima poarta de aparare impotriva microbilor

Un nou antibiotic capabil sa distruga bacteriile rezistente

20:00, 19.02.2024 - Cercetatorii de la Universitatea Harvard au anunțat crearea unui nou antibiotic eficace in combaterea bacteriilor rezistente la medicamente. In studiile de laborator, cresomicina, numele noului antibiotic, a demonstrat ca poate ucide bacterii rezistente la medicamente, agenții patogeni  extrem de periculoși…


Ce parere ai despre aceasta stire?