Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Selena Gomez nu-și ascunde colăceii. Cum s-a filmat vedeta în costum de baie

Publicat:

se numara printre celebritațile apreciate nu doar pentru talentul muzical și actoricesc, cat și pentru principiile pe care le promoveaza in randul fanilor, in special body positivity. Din acest motiv, nu se teme sa-și arate corpul așa cum este, cu colacei sau kilograme in plus.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Roxana Vașniuc, reacție in urma comentariilor rautacioase! Fanii au judecat-o ca s-a afișat intr-un costum de baie minuscul: ”Daca eu ma simt...” / VIDEO

18:05, 26.04.2024 - Roxana Vașnuic a fost ținta comentariilor rautacioase, in urma unei imagini postate pe rețelele de socializare. Vedeta nu s-a lasat afectata și a decis sa reacționeze in urma mesajelor pe care le-a primit, inclusiv din partea femeilor.

Cum s-a filmat Delia imediat ce a ajuns in Romania. Vedeta a anulat un concert in SUA: „Mi-a trecut ameteala”

13:10, 09.04.2024 - Delia s-a intors in Romania, deși in urma cu o saptamana, ea anunța entuziasmata ca va avea primul turneu in SUA. Solista ar fi trebuit sa susțina un concert in Miami, dar evenimentul s-a anulat. In plus, Delia le marturisea fanilor ca nu se simte prea bine. Insa intoarcerea in Romania a facut-o pe…

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.


Ce parere ai despre aceasta stire?