Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Selecţionerul Bulgariei, Krasimir Balakov, a demisionat, la patru zile după scandările rasiste ale suporterilor

Publicat:

Selectionerul nationalei de fotbal a Bulgariei, , a demisionat vineri, la patru zile dupa scandarile rasiste ale suporterilor din timpul meciului cu Anglia, ce a avut loc luni, la Sofia, in preliminariile EURO 2020, informeaza Reuters

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ultima ora – Seful serviciilor de informatii din Israel a demisionat

11:35, 22.04.2024 - Seful serviciilor de informatii israeliene, generalul Aharon Haliva, a demisionat si va parasit functia dupa ce va fi numit un succesor, potrivit comunicarii facute luni de armata israeliana, informeaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.

Topul celor mai poluate orașe din lume. Bucureștiul este in clasament și este mai nociv decat Kiev sau Sofia

14:20, 04.03.2024 - Strazile din capitala Vietnamului, Hanoi, au fost invaluite luni de un smog dens care a redus dramatic vizibilitatea din cauza poluarii atmosferice cauzate de nivelurile ridicate de particule provenite din emisiile vehiculelor si de praful fin asociat cu industria de constructii, informeaza Reuters…

Crystal Palace considera partinitor actualul model de sustenabilitate financiara din Anglia

14:31, 01.03.2024 - John Textor, unul dintre coproprietarii clubului englez de fotbal Crystal Palace, a opinat ca actualul model de sustenabilitate financiara din Premier League restrictioneaza ambitiile cluburilor care vor sa conteste dominatia asa numitelor sase mari cluburi, transmite Reuters, potrivit Agerpres. Regulile…

Ungaria are un nou președinte, dupa ce Katalin Novak a demisionat: Cine a fost ales de Parlament

20:55, 26.02.2024 - Parlamentul Ungariei l-a ales luni pe Tamas Sulyok, președintele Curții Constituționale, ca urmator președinte pentru un rol in mare parte ceremonial, pentru a o inlocui pe Katalin Novak, care a demisionat in mod neașteptat la inceputul acestei luni, relateaza Reuters, potrivit hotnews.ro .

Guvernul palestinian din Cisiordania a demisionat. Fatah si Hamas vor avea miercuri o intalnire la Moscova

12:10, 26.02.2024 - Guvernul palestinian și premierul Mohammed Shtayyeh si-au prezentat luni demisia presedintelui Autoritatii, Mahmoud Abbas, transmit AFP si Reuters, preluate de Agerpres. Fatah și Hamas negociaza un acord pentru formarea unui guvern și se vor intalni la Moscova.

David Cameron cere o „garanție absoluta” ca agenția ONU pentru palestinieni nu va mai angaja teroriști

10:35, 15.02.2024 - Regatul unit vrea „o garantie absoluta” ca Agentia ONU de ajutorare pentru refugiatii palestinieni (UNRWA) nu va angaja persoane care sunt dispuse sa atace Israelul, a afirmat, miercuri, la Sofia, ministrul de externe britanic, David Cameron, relaeaza Reuters.

Presedinta Ungariei, Katalin Novak, a demisionat dupa scandalul grațierii unui condamnat intr-un dosar de pedofilie

19:05, 10.02.2024 - Președinta Ungariei, Katalin Novak, a demisionat sambata in urma protestelor publice fața de grațierea pe care a acordat-o unui barbat condamnat intr-un dosar de pedofilie, o decizie care a declanșat un scandal politic fara precedent pentru guvernul naționalist, relateaza Reuters. 


Ce parere ai despre aceasta stire?