Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Selecția naturală favorizează inteligența artificială (AI) în detrimentul inteligenței umane?

Publicat:

Faptul ca meduzele au supravietuit  peste 500 de milioane de ani, desi nu au creier, da sperante multor oameni. Autor necunoscut Sunt fericit ca am trait si ziua cand criza climatica, „cod rosu pentru umanitate", Armaghedon climatic, extinctie climatica si alte inventii lingvistice asemanatoare au parasit lista catastrofelor inexorabile generate de oameni. Ce s-a intamplat? Pe 30 mai 2023, Center for AI Safety a publicat o declaratie intentionat generala, dar menita sa provoace : Atenuarea riscului de extinctie din cauza inteligentei artificiale ar trebui sa fie o prioritate globala, alaturi de…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chipul unei femei care a trait acum 75.000 de ani, reconstituit. Noi descoperiri despre oamenii de Neanderthal

14:55, 02.05.2024 - Un grup de oameni de știința a reconstituit chipul unei femei neanderthaliene care a trait acum 75.000 de ani, relateaza BBC, care apreciaza ca este vorba de o realizare „remarcabila”.Reconstrucția a inceput de la ramașițele sfaramate ale craniului femeii, ale carui oase erau atat de moi in momentul…

UVT a obținut acreditarea Centrului de Inovare și Transfer Tehnologic

11:46, 25.04.2024 - Universitatea de Vest din Timișoara a obținut certificatului de acreditare pentru „Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic” constituit in cadrul instituției. Acesta acreditare marcheaza un pas semnificativ in consolidarea rolului UVT ca pol de inovație in regiune și intarește capacitatea centrului…

Salajul, inclus intr-un program pilot pentru depistarea tulburarilor metabolice la nou-nascuți

11:45, 16.04.2024 - Președinta Alianței Naționale pentru Boli Rare din Romania (ANBR), Dorica Dan, a anunțat ca Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, in parteneriat cu Universitatea din Reykjavik, Islanda si ANBR, a finalizat proiectul pilot de screening neonatal extins „METABOMS”. Prin…

Boala misterioasa fara leac care te face captiv in propriul tau corp. Aproape toți cei afectați sunt urmașii aceleiași persoane

07:05, 22.03.2024 - Neuroferitinopatia este o boala rara a creierului care ii face pe pacienți sa devina captivi in propriul lor corp și pare sa afecteze, in mare parte, doar urmașii unei singure familii, scrie BBC. Cercetatorii de la Universitatea din Cambridge testeaza acum daca un medicament care exista deja pe piața…

Zvonuri despre moartea Regelui Charles

16:51, 18.03.2024 - O serie de canale Telegram și Twitter au difuzat in dupa-amiaza zilei de 18 martie informații despre moartea regelui Carol al III-lea al Marii Britanii. Pe de alta parte, niciun mijloc de presa britanic nu a furnizat informații despre moartea regelui.   In februarie, s-a aflat despre cancerul monarhului;…

Descoperire fabuloasa a astronomilor: a fost detectat un "ocean clocotitor" in spațiul cosmic

11:20, 08.03.2024 -  Observatiile efectuate cu ajutorul telescopului spatial James Webb (JWST) al NASA, au dezvaluit vapori de apa si urme chimice de metan si dioxid de carbon in atmosfera exoplanetei, care are o raza dubla fata de cea a Pamantului si se afla la o distanta de aproximativ 70 de ani lumina. Potrivit cercetatorilor…

REPORTAJ. Cine sunt romanii care doneaza sange: „Fac și o fapta buna, ma ajuta și banii”

16:01, 26.02.2024 - De la inceputul anului, de cand valoarea tichetelor primite de cei care doneaza sange a crescut de la 67 la 280 de lei, la Centrul de Transfuzie Sangvina din București vin și cate 300 de donatori pe zi, de la vreo 200 cați veneau intr-o zi obișnuita. Libertatea a fost intr-o dimineața la centru, pentru…

Experții HKUST au dezvoltat diagnosticarea Alzheimer

17:55, 21.02.2024 - O echipa de cercetare internaționala condusa de Universitatea de Știința și Tehnologie din Hong Kong (HKUST) a inregistrat o noua performanța in diagnosticarea și managementul bolii Alzheimer (AD). Echipa condusa de Nancy Ip, rector și profesor de știința vieții la HKUST, directorul Centrului pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?