Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șeful spionajului rus: Acuzațiile împotriva Rusiei sunt „ca un roman polițist prost”. El dă de înțeles că Occidentul spionează SUA

Publicat:

Șeful Serviciului de Informații Externe al Rusiei, Serghei Narișkin, neaga ca agenția condusa de el ar fi fost in spatele atacului cibernetic SolarWinds, care a dus la sancțiuni financiare și expulzari de diplomați din partea . Intr-un interviu pentru BBC, șeful spionilor ruși chiar da de ințeles ca atacul ar fi fost pus la cale de serviciile de informații occidentale.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seful spionajului rus a discutat cu oficialii din Coreea de Nord despre „comploturile tot mai numeroase ale fortelor ostile”

08:55, 28.03.2024 - Seful Serviciului rus de Informatii Externe (SVR), Serghei Nariskin, a vizitat Phenianul la inceputul acestei saptamani pentru a discuta despre cooperarea in domeniul securitatii, a transmis joi agentia nord-coreeana de presa KCNA, la cateva saptamani dupa ce Seulul a acuzat nordul ca a expediat mii…

Seful spionajului rus a mers in Coreea de Nord pentru a strange colaborarea dintre cele doua state

05:20, 28.03.2024 - Seful Serviciului rus de Informatii Externe (SVR), Serghei Nariskin, a vizitat Phenianul la inceputul acestei saptamani pentru a discuta despre cooperarea in domeniul securitatii, a transmis joi agentia nord-coreeana de presa KCNA.

Seful spionajului rus ameninta Franta: Orice militar francez trimis in Ucraina va deveni o tinta prioritara

20:21, 19.03.2024 - Seful Serviciului rus de Informatii Externe (SVR), Serghei Nariskin, a declarat marti ca orice militar francez care ar fi trimis in Ucraina pentru a ajuta aceasta tara in razboiul cu Rusia va deveni o „tinta prioritara” pentru trupele ruse.

Seful spionajului rus, dupa ce Macron a vorbit de trimiterea de soldati NATO in Ucraina: „Ne duce in pragul razboiului nuclear”

08:45, 06.03.2024 - Declaratiile presedintelui francez Emmanuel Macron cu privire la eventuala trimitere de soldati NATO in Ucraina impinge lumea in pragul razboiului nuclear, afirma directorul Serviciului de Informatii Externe al Rusiei (SVR), Serghei Nariskin.

Șeful Serviciului de Informații Externe al Rusiei anunța motivul oficial al morții lui Alexei Navalnii

04:30, 06.03.2024 - Liderul opoziției ruse, Alexei Navalnii, a murit din cauze naturale, a declarat joi șeful Serviciului de Informații Externe al Rusiei - SVR - Serghei Nariskin, informeaza Rador Radio Romania. "Nu cred ca a fost vreun fel de plan special, dar, din pacate, oamenii au o particularitate: mai devreme…

Șeful spionajului rus condamna declarațiile lui Macron despre trimiterea de soldați NATO in Ucraina

02:35, 06.03.2024 - Directorul Serviciului de Informatii Externe al Rusiei (SVR), Serghei Nariskin, a afirmat marti ca declaratiile presedintelui francez Emmanuel Macron cu privire la eventuala trimitere de soldati NATO in Ucraina impinge lumea in pragul razboiului nuclear, informeaza Reuters, preluat de agerpres.ro. Saptamana…


Ce parere ai despre aceasta stire?