Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șeful IPJ Botoșani, suspectat de săvârșirea unor fapte asimilate celor de corupție

Publicat:

Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, comisar șef , a fost dus marți la sediul DNA pentru audieri.

Cucoreanu este cercetat pentru abuz in serviciu in legatura cu promovarea in grad a unor subalterni. Barbatul a fost dus la sediul DNA Suceava pentru a fi audiat, scrie Agerpres.

Alaturi de Cucoreanu, a fost ridicat și șeful din IPJ, comisarul șef .

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

IPS Teodosie, trimis in judecata pentru coruptie

17:05, 08.05.2024 - Inalt Prea Sfintitul Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a fost trimis in judecata de procurorii DNA Constanta pentru coruptie. Dosarul a fost inregistrat la Curtea de Apel Constanta, dar nu a fost inca stabilit un termen de judecata. DNA a anuntat miercuri „trimiterea in judecata, in stare de libertate,…

Inaintea Inverii, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, indeamna la savarsirea de fapte bune

15:25, 30.04.2024 - In lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boala trecatoare nu este totul si nu este ultimul scop al venirii Lui in lume, ci vindecarea de pacat si de moarte, prin Inviere, daruind oamenilor viata vesnica, afirma Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, in Pastorala de Sfintele…

Iulian Dumitrescu, cercetat pentru fapte de corupție, cale libera spre șefia CJ Prahova / BEJ i-a admis candidatura

17:16, 26.04.2024 - Biroul Electoral Judetean (BEJ) Prahova a admis, vineri, candidatura presedintelui PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA pentru fapte de coruptie, pentru un nou mandat de presedinte al Consiliului Judetean (CJ).

Ministrul ucrainean al Agriculturii, suspectat de corupție, și-a dat demisia

21:05, 25.04.2024 - Ministrul ucrainean al agriculturii, Mikola Solski, acuzat ca si-a insusit terenuri apartinand statului inainte de a deveni membru al guvernului, si-a prezentat joi demisia, intr-o scrisoare facuta publica de presedintele parlamentului Ruslan Stefanciuk, informeaza AFP.

Ministrul ucrainean al Agriculturii Mikola Solski, suspectat de coruptie, demisioneaza

20:56, 25.04.2024 - Parlamentul ”a primit o scrisoare de demisie a lui Mikola Solski”, anunta pe Facebook presedintele Legislativului ucrainean Ruslan Stefanciuk, care posteaza scrisoarea. Articolul Ministrul ucrainean al Agriculturii Mikola Solski, suspectat de coruptie, demisioneaza apare prima data in Money.ro .

Percheziții la sediul Consiliului Județean Gorj. Vizat este vicepreședintele instituției, suspectat de corupție

11:00, 18.04.2024 - Procurorii gorjeni efectueaza in dimineața zilei de joi, 18 aprilie, percheziții la Consiliul Județean Gorj și la alte adrese, vizat de verificari fiind vicepreședintele instituției, Dorin Tașcau (PSD).

DIICOT Suceava i-a arestat pe dealerii unei foste judecatoare

21:50, 13.03.2024 - DIICOT Suceava a reținut 21 de persoane intr-un caz complex de trafic de droguri și alte infracțiuni. Printre cei vizați de DIICOT se numara dealerii fostei judecatoarea Ana Maria Chirila , implicata intr-un scandal de corupție și droguri. Detalii Anchetatorii au dezvaluit ca, incepand cu anul 2023,…


Ce parere ai despre aceasta stire?