Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șeful diplomației britanice spune că Ucraina are dreptul să lovească ţinte pe teritoriul rus în scop de autoapărare

Publicat:

Seful diplomatiei britanice, , a declarat ca Ucraina are dreptul sa loveasca "tinte legitime" pe teritoriul rus in scop de autoaparare, dupa ce, marți dimineața, Moscova a fost atacata cu drone.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kievul marește presiunea asupra SUA pentru a-i permite sa loveasca cu arme americane pe teritoriul Rusiei

20:40, 21.05.2024 - Interdicția SUA de a folosi armele furnizate pentru a viza ținte din Rusia a devenit o problema presanta dupa ofensiva lansata de Moscova in regiunea nord-estica Harkov, intr-o zona de frontiera unde Kievul nu se poate apara eficient.

Rusia amenința Marea Britanie cu „consecințe catastrofice” daca Ucraina va ataca teritoriul rus cu arme britanice

18:50, 06.05.2024 - Rusia a avertizat, luni, Marea Britanie ca daca Ucraina va folosi arme britanice pentru a ataca teritoriul rus, cum a sugerat ministrul britanic de Externe David Cameron, Moscova ar putea riposta prin atacuri asupra instalatiilor si echipamentelor militare britanice amplasate atat in Ucraina cat si…

Seful diplomatiei britanice indeamna la o utilizare creativa a activelor ruse inghetate pentru a ajuta Ucraina

21:55, 18.04.2024 - Seful diplomatiei britanice, David Cameron, a indemnat joi, in marja summitului G7 care se desfasoara pe insula italiana Capri, la cautarea unor moduri creative de a utiliza activele ruse inghetate pentru a finanta apararea Ucrainei, informeaza AFP.

Dupa ce luat cina cu Donald Trump, șeful diplomatiei britanice cere Statelor Unite sa deblocheze asistenta militara pentru Ucraina

06:25, 10.04.2024 - Seful diplomatiei britanice David Cameron a cerut marti Statelor Unite sa deblocheze asistenta militara pentru Ucraina, dupa o intrevedere rara cu Donald Trump, transmite miercuri AFP, citat de AGERPRES.

Putin spune ca Rusia nu va ataca NATO, dar va dobori avioanele F-16 date Ucrainei. „Ținte legitime, oriunde s-ar afla”

09:30, 28.03.2024 - Rusia nu are planuri privind nicio tara din NATO si nu va ataca Polonia, statele baltice sau Cehia, dar daca Occidentul ii livreaza Ucrainei avioane de lupta F-16, atunci acestea vor fi doborate de fortele ruse, a declarat miercuri seara presedintele rus Vladimir Putin, transmite Reuters.La o intalnire…

Seful FSB acuza SUA, Regatul Unit si Ucraina ca se afla in spatele atacului de la Moscova (TASS)

18:05, 26.03.2024 - Directorul Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB, fostul KGB), Aleksandr Bortnikov, a declarat marti ca SUA, Regatul Unit si Ucraina se afla in spatele atacului de la sala de concerte Crocus City Hall de langa Moscova, informeaza Reuters, care citeaza TASS.

Seful NATO, declaratie in premiera: Kievul are voie sa loveasca tinte militare rusesti din afara Ucrainei

19:20, 23.02.2024 - Ucraina are dreptul de a lovi „tinte militare rusesti din afara Ucrainei", in conformitate cu dreptul international, a declarat secretarul general al NATO, o declaratie pe care o face pentru prima data de la inceputul razboiului, in urma cu aproape doi ani, relateaza Financial Times.

Seful NATO declara ca Ucraina are dreptul de a lovi tinte rusesti in afara teritoriului ei national

18:36, 23.02.2024 - Ucraina are dreptul de a lovi „tinte militare rusesti din afara Ucrainei”, in conformitate cu dreptul international, a declarat secretarul general al NATO, o declaratie pe care o face pentru prima data de la inceputul razboiului, in urma cu aproape doi ani, relateaza Financial Times. Citește și: Fata…


Ce parere ai despre aceasta stire?