Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șefa ANM anunță o schimbare radicală a vremii: intră un val de aer rece și vom avea un frig de crapă pietrele

Publicat:

Directorul ANM, , a explicat ca ultimele zile de toamna vor aduce o vreme cu temperaturi ridicate, dar incepand de duminica, 3 decembrie, un val de aer rece va intra in Romania. Vom avea temperaturi negative in aproape toata țara și condiții de ninsoare.

”Maine, ultima zi din toamna 2023, din punct de vedere termic, ramanem pe un fond de vreme normala, deoarece maximele la scara intregii țari se vor situa intre 0 pana la 8 grade. Vorbim insa și de ploi, posibil in zonele mai joase de relief, in special in partea de vest, nord, centru și est a țarii.

La munte vor mai fi posibile…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Schimbare radicala a vremii. De la furtuni la temperaturi de vara in doar cateva zile

07:50, 24.05.2024 - Directorul ANM, Elena Mateescu, susține ca, dupa cateva zile cu temperaturi scazute și furtuni in aproape toata țara, vremea se va incalzi. Mateescu precizeaza ca, in weekend, temperaturile maxime vor atinge 29 de grade Celsius, iar ploile vor fi doar locale. ”Este posibil sa avem probabilitate destul…

Directorul ANM anunța o schimbare radicala a vremii, dupa furtunile puternice din ultimele zile

20:20, 23.05.2024 - Directorul ANM, Elena Mateescu, susține ca vremea se va incalzi, dupa cateva zile cu temperaturi mai scazute și furtuni in aproape toata țara. Mateescu arata ca, in weekedn, temperaturile maxime vor ajunge la 29 de grade, iar ploile se vor manifesta doar local.

Directorul ANM anunța o schimbare radicala a vremii: Furtuni puternice, grindina și vijelii in aproape toata țara

19:50, 21.05.2024 - Directorul ANM, Elena Mateescu, susține ca in zilele de miercuri și joi vom avea parte de ploi, furtuni și vijelii in aproape toata țara, in special seara. Totuși, pe timpul zilei temperaturile vor fi in creștere și vom avea primele valori apropiate de 30 de grade.

Directorul ANM anunța o schimbare radicala a vremii: Diferențe mari de temperatura de la o zi la alta

11:01, 17.05.2024 - Directorul ANM, Elena Mateescu, arata faptul ca, in ultimele zile, am avut parte o vreme rece și ploioasa, dar incepand din acest weekend temperaturile vor fi in creștere. Incepand din acest weekend, temperaturile vor urca la 27-28 de grade, tendința care se va menține și in cursul saptamanii viitoare.

Directorul ANM anunța revenirea ninsorilor in Romania: Temperaturi foarte scazute și rafale extrem de puternice

10:15, 14.05.2024 - Directorul ANM, Elena Mateescu, a explicat ca in urmatoarele 2-3 zile vom avea parte de vreme extrem de urata. In mare parte a țarii vom avea ploi și rafale de vant, iar in zonele montane vom avea lapovița și ninsoare. De asemenea, in zonele depresionare temperaturile vor ajunge la pragul inghețului.

Directorul ANM anunța o schimbare radicala a vremii: Cod Portocaliu și Cod Galben in toata țara/ HARTA

07:20, 02.04.2024 - Directorul ANM, Elena Mateescu, a explicat faptul ca in primele zile ale lunii aprilie am avut parte de o vreme foarte frumoasa, dar incepand de marți situația se va schimba. Specialiștii ANM au emis Cod Portocaliu și Cod Galben de vant in aproape toata țara, iar in anumite județe este posibil sa avem…

Meteorologii ANM anunța o schimbare radicala a vremii: vom avea parte de un șoc termic

20:16, 28.03.2024 - In ultimele doua saptamani am avut parte de ploi sau chiar ninsori, dar și temperaturi scazute. Directorul executiv al ANM, Florinela Georgescu, anunța insa o schimbare radicala a vremii, cu temperaturi care vor ajunge pana la 30 de grade, o variație de temperatura care ar putea provoca un șoc termic.…

Vremea se schimba radical in Romania! Anunț de ultima ora de la șefa ANM - temperaturi surpriza

19:20, 25.03.2024 - Vremea se schimba radical in Romania, dupa codul galben de ninsori și viscol. Elena Mateescu, directorul ANM, anunta prognoza meteo actualizata. Potrivit ANM, temperaturile incep sa creasca, iar la finalul saptamanii vor ajunge pana la 27°C. Elena Mateescu, director general ANM, anunta cum va evolua…


Ce parere ai despre aceasta stire?