Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sediul Parlamentului European de la Bruxelles a fost evacuat

Publicat:

Cladirea de la Bruxelles a Parlamentului European a fost evacuata dupa ce un incendiu s-a produs la centrala care alimenteaza institutia europeana.

Un incendiu a izbucnit la o centrala electrica, situata intre cladirea Parlamentului european si sediul din capitala belgiana, care alimenteaza majoritatea institutiilor europene, a declarat luni, pentru Mediafax, un purtator de cuvant al Parlamentului European.

"Un generator a fost avariat si a fost declansata o pana de electricitate, care va dura mai multe ore", a explicat acesta.

Din…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu la Copenhaga: In ce stare se afla cladirea Bursei de Valori

14:31, 17.04.2024 - Jumatate din cladirea Bursei de Valori din capitala Danemarcei, Copenhaga, cu o vechime de 400 de ani, unde a izbucnit un incendiu devastator, a fost salvata, insa interiorul a fost grav afectat de apa. Purtator de cuvint al serviciilor de urgența din capitala, Frank Trier Mikkelsen, a declarat ca pompierii…

(video) Incendiu uriaș in Copenhaga: Flacarile au cuprins cladirea-muzeu a Bursei, turla de 56 de metri s-a prabușit

13:30, 16.04.2024 - Un incendiu uriaș a izbucnit marți in centrul vechi din Copenhaga, Danemarca. Flacari imense au cuprins una dintre cele mai vechi cladiri, iar turla de 56 de metri inalțime a acesteia s-a prabușit, scrie digi24.ro .

Ce funcții indeplinește o centrala de detecție incendiu și de ce este esențiala?

14:20, 15.04.2024 - In lumea moderna, siguranța impotriva incendiilor este o preocupare majora pentru toți cei care dețin sau gestioneaza o locuința, o cladire de birouri etc. O centrala de detecție incendiu reprezinta un element esențial al sistemului de protecție impotriva acestui pericol. Acest articol exploreaza funcțiile…

Sonaca investește 38 milioane euro in Romania pentru contractul Airbus. Mai ridica o unitate de producție la Moldovenești!

10:00, 11.04.2024 - Compania Sonaca cu unitate de producție la Badeni comuna Moldovenești, mai investește 38 de milioane de euro in Romania pentru contractul cu Airbus. Grupul belgian Sonaca, unul din liderii mondiali in dezvoltarea și producția de componente de structura pentru industria aerospațiala, va investi 38 milioane…

Razboi in Ucraina, ziua 772. Centrala nucleara de la Zaporojie, ramasa fara curent dupa un atac rusesc

09:35, 05.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 772. Ministrul Afacerilor Externe, Luminita Odobescu, a participat la reuniunea ministrilor de Externe ai NATO, la Bruxelles, context in care a facut referire la sprijinul multidimensional si cuprinzator al Romaniei pentru Ucraina.

Incendiu la cea mai mare centrala termica din regiunea Rostov, in urma unui atac cu drone VIDEO

09:50, 25.03.2024 - Situata in Novocherkassk, la aproximativ 53 de kilometri distanța de Rostov-pe-Don, centrala termica joaca un rol crucial in sistemul energetic al regiunii Rostov, alaturi de centrala nucleara Rostov NPP.

Explozii și incendiu de proporții la cea mai mare centrala termica din Rostov. Oamenii spun ca au vazut drone zburand

08:50, 25.03.2024 - Doua unitati energetice de la centrala Novocerkassk din regiunea rusa Rostov au fost scoase din functiune dupa un incendiu izbucnit luni dimineata, a anuntat guvernatorul regiunii, potrivit Reuters.

Incendiu violent la Judecatoria Cornetu, din Ilfov

09:25, 04.03.2024 - A fost o noapte de foc la Judecatoria Cornetu, din Ilfov. Cladirea instanței a fost cuprinsa de flacari violente, care s-au extins cu repeziciune și au inghițit intreg acoperișul, pe o suprafața de 1.500 de metri patrați. Citește și: Cutremurul din 1977: Un oraș intreg, ras de pe fața Pamantului de…


Ce parere ai despre aceasta stire?