Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secuieni: O bătrână a murit într-un incendiu

Publicat:

– vecinii au fost cei care au observat fumul si au mers la locuinta ei, insa nu au mai putut face nimic sa o salveze O femeie de 77 de ani, din comuna Secuieni, si-a pierdut viata intr-un incendiu iscat la locuinta ei. Un vecin care ii ducea zilnic de mancare a vazut ca iese […] : O batrana a murit intr-un incendiu apare prima data in Deșteptarea- .

Citeste articolul mai departe pe desteptarea.ro…  

Sursa articol: desteptarea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Apartament cuprins de flacari in Braila. Doua persoane inconștiente gasite in locuința, se fac manevre de resuscitare

13:50, 22.04.2024 - Incendiu puternic intr-un bloc din orașul Braila. Un apartament aflat la etajul doi a fost cuprins de flacari. Doua persoane au fost gasite inconștiente de pompieri. Toți locatarii au fost evacuați.

Incendiu puternic in București: 2 persoane au murit și alte 10 sunt la spital

19:10, 13.04.2024 - Un incendiu izbucnit sambata seara intr-un bloc din Sectorul 3 a afectat apartamentele de la doua etaje, fiind soldat cu doua decese și 10 raniți.  Mai multe echipaje de pompieri ale ISU au intervenit sambata pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Capitala, acolo unde un incendiu a izbucnit intr-un apartament…

Incendiu dintr-un club de noapte din Istanbul. 15 persoane au murit

17:20, 02.04.2024 - 15 persoane au murit și alte opt au fost ranite intr-un incendiu izbucnit la un club de noapte din centrul Istanbulului in timpul unor lucrari de reparații desfașurate pe timpul zilei, a declarat, marți, primarul orașului, Ekrem Imamoglu.

Sfarsit cumplit pentru o familie de romani din Bologna, Italia. Mama si cei trei copii au murit intr-un incendiu.

11:11, 15.03.2024 - Trei copii mici au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, iar mama minorilor, in varsta de 32 de ani si originara din Romania, a decedat in timp ce era transportata la spital.

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

Incendiu cu cinci victime, dupa o explozie produsa la o locuința din cartierul buzoian Dorobanți VIDEO

18:55, 25.02.2024 - Pompierii buzoieni au intervenit, duminica, pentru stingerea unui incendiu de proporții, soldat cu cinci victime, patru adulți și un copil. Vecinii au auzit și o explozie, cel mai probabil de la o butelie de aragaz.

Scorteni. Un barbat a murit carbonizat intr-un incendiu care i-a cuprins locuinta

16:05, 06.02.2024 - Intervenție in cazul unui incendiu produs in aceasta dimineața la o casa situata in localitatea Scorțeni.  Au intervenit pompierii militari din cadrul Garzii de Intervenție Baicoi cu 2 autospeciale de stingere cu apa și spuma și un echipaj SMURD și, ulterior, pentru gestionarea operativa a evenimentului…

Un barbat din Dambovița a murit ars de viu in propria casa! Locuința sa a fost cuprinsa de un incendiu puternic

08:40, 05.02.2024 - Sfarșit tragic pentru un barbat din comuna Moțaieni, de aproximativ 54 de ani, luni de dimineața. Locuința sa a fost cuprinsa de un incendiu puternic, iar el a murit ars de viu. Pompierii au intervenit de urgența pentru stingerea flacarilor, dar, din nefericire, barbatul nu a mai putut fi salvat. „In…


Ce parere ai despre aceasta stire?