Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul rarităţii diamantelor roz, descoperit de oamenii de ştiinţă

Publicat:

Oamenii de stiinta au descoperit secretul raritatii diamantelor roz, care se gasesc aproape exclusiv in Australia, un detaliu care explica pretul lor astronomic, potrivit unui studiu publicat marti, relateaza AFP. Peste 90% din toate diamantele roz existente sunt originare din mina recent inchisa din Argyle, in nord-vestul Australiei. Insa nimeni nu cunostea pana acum motivul […] raritatii diamantelor roz, descoperit de oamenii de stiinta apare prima data in Monitorul de Vrancea .

Citeste articolul mai departe pe monitorulvn.ro…  

Sursa articol: monitorulvn.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Nu am mai vazut niciodata asa ceva”. Cercetatorii au descoperit ca o stea de langa Sistemul Solar are un comportament neobișnuit

21:06, 14.04.2024 - Oamenii de stiinta din Australia au detectat un comportament fara precedent al unei stele aflate relativ in apropierea Sistemului Solar si care era pana de curand inactiva, informeaza Xinhua, potrivit Agerpres.

Oamenii de stiinta au dezvaluit secretele magnificelor dune desertice sub forma de stea

00:00, 05.03.2024 - Sunt una dintre minunile desertului: dunele sub forma de stea, formatiuni din nisip asemanatoare unor piramide, cu inaltimi de peste 300 de metri, cu ramificatii care pornesc dintr-un varf central si care, atunci cand sunt vazute de sus, au aspectul unei stele, informeaza Reuters luni. Oamenii de stiinta…

Oamenii de știința au descoperit un antidot universal impotriva veninurilor mortale de șarpe

08:20, 26.02.2024 - Cercetatori din SUA, Marea Britanie și India au creat un antidot universal pentru veninul mortal al șerpilor aspid. Printre aceștia se numara 384 de specii, inclusiv cele mai periculoase: cobra regala, mamba neagra și kraitul indian. Oamenii de știința au izolat și au comparat mai intai proteinele veninului…

Oamenii de stiinta au descoperit cel mai stralucitor obiect cosmic din Universul cunoscut

00:31, 21.02.2024 - O galaxie alimentata de gaura neagra cu cea mai rapida crestere inregistrata vreodata este cel mai stralucitor obiect cosmic din Universul cunoscut, a constatat un studiu la care au colaborat mai multe echipe de cercetatori, informeaza Xinhua. O echipa condusa de oameni de stiinta de la Universitatea…

A fost descoperit cel mai stralucitor obiect din Universul cunoscut - Anunțul facut de oamenii de știința

22:05, 20.02.2024 - O galaxie alimentata de gaura neagra cu cea mai rapida crestere inregistrata vreodata este cel mai stralucitor obiect cosmic din Universul cunoscut, a constatat un studiu la care au colaborat mai multe echipe de cercetatori, informeaza Xinhua, potrivit Agerpres. O echipa condusa de oameni de stiinta…

Porci modificati genetic, obtinuti in premiera in Japonia pentru a raspunde la penuria de donatori de organe

00:30, 14.02.2024 - Oamenii de stiinta de la compania PorMedTec Tokyo apartinand Universitatii Meiji din Tokyo au creat pentru prima data in Japonia, alaturi de compania americana de biotehnologie eGenesis, porci modificati genetic pentru transplanturi de celule si organe la om, transmite marti EFE. Echipa aflata in fruntea…

Ce au descoperit oamenii de știința la lupii cenușii de la Cernobil. Detaliul ce ii poate ajuta pe oameni in viitor

17:35, 09.02.2024 - Un studiu recent a scos la iveala un detaliu neașteptat despre lupii care traiesc in prezent in jurul ruinelor centralei de la Cernobil. O caracteristica a acestor animale a atras atenția oamenilor de știința.

Un nou potential tratament impotriva cancerului mamar agresiv, descoperit de cercetatori australieni (studiu)

01:30, 06.02.2024 - Cercetatorii au descoperit un nou medicament care poate inhiba cu succes dezvoltarea celei mai agresive forme de cancer de san, conform unui studiu publicat luni, transmite agentia Xinhua. Un studiu preclinic condus de Universitatea din Adelaide, Australia, este considerat promitator in lupta impotriva…


Ce parere ai despre aceasta stire?