Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul Cosminei Păsărin pentru o siluetă perfectă: ‘Am aceeași greutate de la 18 ani’

Publicat:

La aproape 40 de ani, are o silueta de invidiat. Bruneta se lauda cu faptul ca are același numar de kilograme pe care il avea in adolescența, fiind un real exemplu de ambiție și disciplina alimentara. Fosta vedeta de la se menține intr-o forma de zile mari. Care este secretul ei. […] The post pentru o silueta perfecta: ‘Am aceeași greutate de la 18 ani’ appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu Adelina Pestrițu la metrou. A renunțat la mașinile de lux pentru transportul in comun: „Nu traim in Palatul de Cleștar”

16:50, 21.04.2024 - Adelina Pestrițu a renunțat la mașinile sale scumpe pentru a merge cu metroul prin București. Fosta prezentatoare TV s-a fotografiat in transportul in comun și a postat imaginile pe rețelele de socializare.In weekend, Adelina Pestrițu a ales sa mearga cu metroul prin București și sa renunțe la mașinile…

Fructul care te ajuta sa ajungi la silueta perfecta. Ajuta la scaderea tensiunii arteriale.

14:31, 28.03.2024 - Fructul care te poate ajuta sa slabești rapid și care aduce beneficii neașteptate organismului. De asemenea, este o sursa excelenta de fibre, care contribuie la menținerea senzației de sațietate și la reglarea digestiei.

Anunțul facut de Adriana Bahmuțeanu dupa un an de casatorie cu George Restivan. „Imi doream o relație de cuplu frumoasa”

17:55, 16.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au casatorit in primavara anului trecut. Fosta prezentatoare TV are o casnicie așa cum și-a dorit și face declaratii emotionante despre relația cu partenerul ei.„In sfarșit am relația de cuplu pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. George este un tip cald și calm,…

Bianca Pop este in doliu! Fosta ispita de la Insula Iubirii a facut anunțul: "Adio, draga prietene" / FOTO

17:50, 08.02.2024 - Bianca Pop este in doliu. Fosta ispita de la Insula Iubirii a pierdut pe cineva drag din viața ei. Bruneta a facut anunțul, cu puțin timp in urma. Iata ce a postat pe rețelele sociale, dar și despre cine este vorba!

Anunțul facut de Brigitte dupa 5 ani de relație cu Florin Pastrama. Cei doi au fost la un pas de divorț. „Plec și ma intorc. A ramas cu fiica mea”

12:15, 05.02.2024 - Brigitte și Florin Pastrama s-au cununat religios in 2019, iar in curand, aceștia vor aniversa cinci ani de relație. Fosta soție a lui Ilie Nastase pleaca din Romania zilele acestea și iși va aniversa ziua de naștere pe 7 februarie, in Dubai.Pe 7 februarie, Brigitte Pastrama iși serbeaza ziua de naștere,…


Ce parere ai despre aceasta stire?