Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretele oltenilor despre saramura de pui. Cum se prepară și de ce ingrediente ai nevoie

Publicat:

Saramura de pui este delicioasa, insa oltenii au un secret atunci cand o prepara. Tocmai asta o face și așa deosebita la gust. Cum se prepara saramura de pui și de ce ingrediente ai nevoie? Pentru a prepara saramura de pui in stil oltenesc vei avea nevoie in primul rand de doi pui, scrie gustos.ro. De asemenea, asigura-te ca ai și toate legumele pentru ca gustul sa iasa ca la carte. Secretele oltenilor despre saramura de pui. Cum se prepara și de ce ingrediente ai nevoie Ingrediente saramura de pui: 2 pui 4 catei usturoi 1 ardei iute 2 ardei grasi copti 2 rosii mari coapte pe gratar 1 lingura…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sfaturi utile pentru a scapa de mirosul corporal neplacut. Problema care nu le da pace multor romani

23:45, 08.04.2024 - Consulta un medicPrimul și cel mai important pas in abordarea mirosului corporal este consultul medical. Anumite afecțiuni, cum ar fi infecțiile bacteriene, pot fi cauza acestui simptom. Identificarea și tratarea cauzei de baza este esențiala pentru a rezolva problema in mod eficient.Ajustari in alimentațieAlimentația…

INDICATORI ESENȚIALI Secretele achiziționarii carnii proaspete de pui din magazin

16:35, 29.03.2024 - Carnea proaspata va fi stralucitoare, umeda la atingere și ușor alunecoasa The post INDICATORI ESENȚIALI Secretele achiziționarii carnii proaspete de pui din magazin first appeared on Informatia Zilei .

Cum se gatește, de fapt, un gratar corect: In ce ordine se pune carnea

02:06, 23.03.2024 - Mulți considera ca pregatirea unui gratar nu necesita mult efort și ca, odata ce carbunii s-au incins bine, pot pune carnea pe gratar la intamplare, deoarece oricum se va gati la fel. Aceasta presupunere este total greșita! In realitate, atunci cand facem gratar, este important sa respectam anumite…

Pulpe de pui rumenite si morcovi crocanti, la cuptor

00:31, 22.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de pui1/2 lamaie1 baton de scortisoara1 lingurita sare1 lingurita piper2 catei de usturoi1 lingurita curry1 lingura de ulei de masline1 punga magica Mode de preparare Condimentam pulpele cu sare, piper, curry, le stropim cu uleiul de masline si zeama de lamaie. Le punem apoi in…

Legume calite in suc propriu cu branza și mamaliguța - Secretele combinației de vis

23:36, 16.03.2024 -   Legume calite in suc propriu cu branza și mamaliguțaLegume calite in suc propriu - Ingrediente100 ml ulei de masline50 g masline fara samburi2 ardei grași galbeni2 ardei capia2 ardei grași roșii4 roșii5 ciuperci mari1 ceapa roșiesarepiper***Cantitațile sunt pentru 2 porții, pentru mai multe se multiplica…

Pulpa de rata cu ceapa caramelizata si cuscus

00:35, 15.03.2024 - Ingrediente: pulpa de rata condimente (sare, piper, cimbru) felii de portocala Se condimenteaza pulpa de rata si se pune pe 2-3 felii de portocala, invelita intr-o hartie de copt. Se introduce la cuptor, 40 de minute la 180 de grade, apoi se creste temperatura la 200 de grade, cu ventilatie si se scoate…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?