Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretele celei mai gustoase plăcinte. Cum se pregăteşte aluatul perfect

Publicat:

Cea mai buna plcainta cu branza dulce se face urmind reteta regretatului gastronom . In cartea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti“ (), autorul ne arata pasii celei mai bune prajituri.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului pregatește lansarea celei de-a patra ediții a Start Up Nation

13:31, 26.03.2024 - Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) pregatește, impreuna cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE), o noua ediție a programului Start-Up Nation. Cea de-a IV-a ediție a proiectului de succes de susținere a antreprenorilor romani presupune finanțari din fonduri…

Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman

14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…

Cea mai simpla rețeta de mucenici fierți muntenești: ingredientul folosit de Radu Anton Roman - gustul copilariei

16:21, 08.03.2024 - Mucenici muntenesti (fierti)Ingrediente:125 ml ulei1 lingurita de sare500 ml apa1 kg de faina sau cat primeste uleiul si apaSirop: 1 ceasca de miez de nuca macinat3 linguri de zahar1 lingurita scortisoarazahar vanilatcoaja rasa de la o lamaieMod de preparare:Se incalzeste putin apa, se cerne faina pe…

Secretul celei mai gustoase creme de zahar ars cu mere. E delicioasa

15:46, 07.03.2024 - Crema de zahar ars este un desert foarte delicios care, pentru mulți dintre noi, ne aduce aminte de copilarie. Puteți incerca urmatoarea rețeta de crema de zahar ars cu mere. Este foarte delicioasa. Rețeta crema de zahar ars cu mere Crema de zahar este este un desert iubit de mulți oameni. Merele din…

Cea mai simpla rețeta de mucenici fierți muntenești: ingredientul folosit de Radu Anton Roman - gustul copilariei

10:50, 07.03.2024 - Mucenici muntenesti (fierti)Ingrediente:125 ml ulei1 lingurita de sare500 ml apa1 kg de faina sau cat primeste uleiul si apaSirop: 1 ceasca de miez de nuca macinat3 linguri de zahar1 lingurita scortisoarazahar vanilatcoaja rasa de la o lamaieMod de preparare:Se incalzeste putin apa, se cerne faina pe…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…

Consiliul Judetean pregateste atragerea celei mai mari finantari pentru reabilitarea Spitalului Judetean

00:10, 28.02.2024 - Consilierii judeteni vor vota astazi, 28.02.2024, la propunerea presedintelui Petre Emanoil Neagu, documentația tehnico-economica (faza Documentație de avizare a lucrarilor de intervenții) pentru obiectivul de investiții „Consolidarea și eficientizarea energetica a cladirilor C1 și C14 – Spitalul Județean…

„Taci și inghite” este un preparat tradițional romanesc care a innebunit internetul. Rețeta pas cu pas

09:25, 09.02.2024 - „Taci și inghite” este un preparat tradițional romanesc, care se pregatește dupa o rețeta foarte veche. „Taci și inghite” este denumirea unui preparat tradițional romanesc, fiind vorba despre o rețeta veche, care era preparata in trecut de ciobani. „Celebra și magnifica coptura transilvana, raspandita…


Ce parere ai despre aceasta stire?