Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Seara turcească „La Gourmet Restaurant” 18 ianuarie de la ora 19,00

Publicat:

Bucataria turceasca este faimoasa pentru varietatea condimentelor imbinate in general cu carne de miel sau de pui, servite in diverse boluri hand made. Va invitam sa ne amintim de o vara pe malurile turcești, unde vom asculta muzica lor inconfundabila, alaturi de preparate tradiționale, ceai turcesc, narghile și un pahar bun de vin. Meniu- Pide cu carne tocata, cașcaval și roșii Kofte kebab pe frigarui cu iaurt cu menta și salata de castraveți Musaca in cartof la cuptor Desert- ( in limita disponibilitații) Vin alb și roșu Pret- 59 Lei / persoana” Rezervari la telefon:…

Citeste articolul mai departe pe jurnalmm.ro…  

Sursa articol: jurnalmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descopera bucataria in aer liber. Ghidul simplu al gratarului traditional

14:26, 13.04.2024 - Gratarul este mai mult decat o simpla modalitate de gatit; este o experienta sociala, o ocazie de a petrece timpul in aer liber si de a savura gusturi autentice.Pentru ca se apropie 1 Mai, iata cateva sfaturi si retete pentru a te bucura de arta gratarului traditional:1. Alege ingredientele potrivite:…

Musaca de post, 5 rețete delicioase. Nu mai ramane nimic in farfurie, sunt savuroase

17:15, 04.04.2024 - Cu toate ca e post, inca poți manca preparate delicioase care sa nu conțina carne, oua sau produse lactate. Poți face musaca de post foarte simplu, mai ales ca exista o mulțime de variante care nu conțin carne. Daca totuși ți-e pofta de acel gust de carne, poți sa folosești un inlocuitor vegan care…

Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple

18:30, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…

Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple

18:00, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…

Meniu de post pentru o saptamana. Ce poți manca, sanatos și gustos, in fiecare zi

14:01, 14.03.2024 - Postul Paștelui este cel mai mare post de peste an, iar pe langa zilele de rugaciune, mers la biserica și sufletul deschis la fapte bune pe care oamenii trebuie sa il aiba in aceasta perioada, postul inseamna și abținerea de la anumite alimente pe toata perioada de 40 de zile. Creștinii ortodocși se…

Secretul celor mai delicioase șnițele poloneze. Cum sa iți iasa crocante

13:55, 13.03.2024 - Daca nu ai mancat niciodata șnițele poloneze, atunci trebuie sa le incerci macar o data. Partea buna este ca le poți face destul de ușor la tine acasa. Dar care este secretul celor mai delicioase șnițele poloneze? Marea diferența intre șnițelul polonez și celelalte este ca șnițelul polonez folosește…

Romania va putea vinde ovine si carne de ovine in Algeria. Autoritatile romane au fost notificate oficial despre agrearea certificatelor sanitare veterinare pentru astfel de exporturi

14:56, 23.02.2024 - Presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), Alexandru Bociu, a primit, vineri, notificarea oficiala din partea omologului algerian, Fairouz Bendahmane, prin care institutia este informara despre agrearea certificatelor sanitare veterinare pentru exportul…


Ce parere ai despre aceasta stire?