Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SE ȚINE BINE! CUM ARATĂ SOȚIA lui ELVIS PRESLEY la 69 de ANI! | FOTO

Publicat:

a fost dintotdeauna o femeie frumoasa. Astazi sexagenara, fosta partenera de viața a regretatului se ține cat se poate de bine.

Chiar daca anii au trecut peste ea, vedeta nu-și arata adevarata varsta de 69 de ani, ce-i drept și grație intervențiilor estetice pe care le-a suferit.

Insa, are o silueta de invidiat și este plina de energie, aparițiile ei la diverse evenimente fiind așteptate cu mare interes.

Priscilla l-a intalnit pe in spetembrie 1959, la o petrecere in germania. S-au casatorit la 1 mai 1967 la hotelul Aladdin

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Salam iși sabatorește ziua onomastica! Cum petrece alaturi de soția lui, Roxana Dobre: ”Viața mea” / FOTO

16:35, 28.04.2024 - Clipe speciale in familia lui Florin Salam! Regele Manelelor iși sarbatorește ziua onomastica, intr-una dintre cele mai importante pentru creștini. Roxana Dobre i-a transmis un mesaj special și ii este alaturi, așa cum s-a intamplat de fiecare data pana acum.

Star Matinal. Monica Davidescu a vorbit despre momentele din viața ei in care a crezut ca nu se poate. Actrița, lecție de succes pentru femeile puternice: "Daca ai incredere..." / VIDEO

10:25, 26.04.2024 - Monica Davidescu a vorbit, in exclusivitate pentru Antena Stars, despre secretul din spatele succesului pe care il are de atația ani. Soția lui Aurelian Temișan a vorbit și despre provocari și probleme, și a spus cum a reușit sa treaca peste ele.

Soția unui jucator de la CFR Cluj a leșinat dupa ce ar fi aflat ca e inșelata: ”Nu declar nimic despre viata personala!”

23:45, 11.04.2024 - Forbalistul CFR Cluj, Panagiotis Tachtsidis (33 de ani), ar avea probleme in viata personala, dupa ce presa din Grecia sustine ca s-a despartit de sotie dupa ce aceasta ar fi aflat ca fotbalistul ar fi avut mai multe escapade la Cluj.Panagiotis Tachtsidis si Zeta Theodoropoulou s-ar fi despartit dupa…

„Am intalnit o femeie incredibila dupa ce soția mea a murit, dar ma simt vinovat”

09:06, 02.04.2024 - „Am intalnit o femeie incredibila dupa ce soția mea a murit, dar ma simt vinovat” Continue reading „Am intalnit o femeie incredibila dupa ce soția mea a murit, dar ma simt vinovat” at Tabu.

Fiica lui Connect-R a fost la un pas sa iși piarda viața, la un an dupa ce s-a nascut. Prin ce clipe grele a trecut artistul

11:45, 22.03.2024 - Maya, fiica lui Connect-R, a fost la un pas sa iși piarda viața dupa ce s-a nascut. Artistul și fosta soție, Misha, au trecut prin clipe grele cu micuța lor care a fost salvata de medicii din Israel.

Tanara gasita fara viața in propria locuința. Mama sa a alertat poliția

07:16, 20.03.2024 - O femeie de 38 de ani a fost gasita decedata in propria locuinta din Timisoara. Mama ei a fost cea care a alertat autoritatile, dupa ce fiica sa nu i-a raspuns la telefon mai multe zile. „Politistii Sectiei 1 Timisoara au fost sesizati, aseara, de catre o femeie ca de mai multe zile nu poate lua legatura…

Accident incredibil in Braila. O femeie de 81 de ani a scapat miraculos cu viața dupa ce o mașina s-a rasturnat peste ea

18:55, 06.03.2024 - Doua masini s-au ciocnit, miercuri, intr-o intersectie din Braila, iar una dintre ele a ajuns pe trotuar, a lovit niste scari si s-a rasturnat peste o femeie de 81 ani, care a ajuns la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?