Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se mărită Laura Cosoi cu iubitul ei? Ce spune vedeta despre relaţia cu Cosmin Curticăpean

Publicat:

Bat clopote de nuntapentru si iubitul ei ? Desi pe la colturi se zvoneste ca isi doreste cu disperare o familie, actrita a lamurit lucrurile.



a marturisit pentru www.ziarulring.ro ca, momentan, nu simte nevoia sa devina mama, ci vrea sa se bucure alaturi de iubitul ei, Cosmin, de fiecare clipa.

Cei doi sunt nedespartiti, se inteleg de minune, s-au mutat impreuna, colinda tara-n lung si lat, insa... surpriza. are 32 de ani, ea a spus  ca, in ceea ce priveste capitolul familie, nu are nici cel mai…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Momente intense pentru Laura Cosoi. Șocant ce s-a intamplat pe platourile de filmare, in timp ce vorbea despre mama ei: „Cu noi...” / VIDEO

15:56, 01.05.2024 - Laura Cosoi a trait momente intense in timpul filmarilor pentru emisiunea Vacanța de Vedeta. Prezentatoarea TV a fost emoționata profund. Iata ce s-a intamplat pe platourile de filmare, in timp ce vorbea despre mama ei.

Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit despre inceputul relației cu Anghel Damian. Cum s-au petrecut lucrurile, de fapt: „A zis ca el a plecat din relația...”

13:51, 12.04.2024 - Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit pentru prima data despre inceputul relației cu Anghel Damian. Fanii au fost foarte curioși sa afle totul, iar ea a a dat acum explicații despre acest aspect important din viața ei! Iata cum s-au petrecut lucrurile, de fapt!

Teo Trandafir, intrebare incomoda pentru Oana Radu dupa dezvaluirile facute despre fostul soț: „De ce te-ai maritat?”

14:50, 02.04.2024 - Oana Radu a fost invitata in emisiunea „Follow us” de la Kanal D2, unde a facut noi dezvaluiri despre divorțul de Catalin Dobrescu. Teo Trandafir a fost destul de directa cu artista, care spunea ca și-a dat seama din primul an de relație ca nu este barbatul potrivit pentru ea.Recent, Oana Radu anunța…

Nu va lasați pacaliți! Politicienii nu sunt mesageri divini

08:05, 29.03.2024 - Nicolae Ciuca a invocat inspirația divina cand a decis sa formeze alianța cu PSD. ”Dumnezeu ne-a luminat mintea”, a declarat el. Gabriela Firea este cunoscuta pentru faptul ca se inconjoara de cruci, icoane și alte simboluri religioase, la fel ca mulți alți politicieni. Aceștia il invoca pe Cel de Sus…

Star Matinal. Momentele grele au facut-o mai puternica pe Laura Cosoi. Cum a gestionat clipele dificile de cand a devenit mama: „Nu am avut bona”

14:45, 12.03.2024 - Laura Cosoi se pregatește sa devina mama pentru a patra oara și spune ca nu i-a fost deloc la primei fiice, atunci cand toata lumea voia sa ii dea sfaturi despre creșterea copilului. Vedeta a declarat ca nu a avut bona și nici sprijin mereu din partea parinților, care locuiesc departe de București.


Ce parere ai despre aceasta stire?