Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se întorc ninsorile! Vreme atipică în weekend, în toată țara! Unde va ninge și de când vor fi temperaturi de vară

Publicat:

Se intorc ninsorile și viscolul in acest weekend, la munte, in timp ce sudul tarii se pregateste de temperaturi de inceput de iunie. Vreme va fi atipica in acest sfarșit de saptamana in Romania, urmand sa trecem de la iarna la vara in doar cateva ore.  

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se schimba vremea radical, se intorc ninsorile. Prognoza ANM

16:00, 11.04.2024 - Un val de aer rece vine peste Romania in curand. Se vor intoarce ploile și chiar ninsorile la munte. Un val de aer rece care va cuprinde Romania și va aduce frig, ploi și chiar ninsori. Meteorologul Administrației Naționale de Meteorologie Alina Șerban a anunțat cum va fi vremea in perioada urmatoare.…

Anunț ANM! Dupa temperaturi de aproape 30 de grade, ninsorile revin in Romania: ”Un val de aer rece...”

13:15, 11.04.2024 - Dupa mai multe zile in care mercurul din termometre a urcat chiar și pana la 30 de grade in unele regiuni din Romania, iara ca meteorologii anunța ca iarna revine in țara noastra. Ce anunț au facut specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie. 

HARTA Avertizare meteo de ninsori și viscol in Romania. Cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara

10:30, 11.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis un cod galben de vant valabil luni și marți. Ninsorile abundente și viscolul completeaza lista de fenomene meteo care vor fi prezente in zilele de 11 și 12 martie.

Sfarșitul iernii vine cu vreme atipica in Romania. Unde se anunța ploi și unde va ninge

08:11, 26.02.2024 - Meteorologii anunța temperaturi deosebit de ridicate pentru ultimele zile ale lunii februarie, dar și precipitații, mai ales in partea de vest, sud-vest, centru și nord... The post Sfarșitul iernii vine cu vreme atipica in Romania. Unde se anunța ploi și unde va ninge appeared first on Special Arad…

Sfarșit de iarna cu vreme neobișnuita in Romania. Unde se anunța deosebit de cald, in ce zona ninge

07:40, 26.02.2024 - Sfarșitul iernii vine cu vreme atipica in Romania. Meteorologii anunța temperaturi deosebit de ridicate pentru ultimele zile ale lunii februarie, dar și precipitații, mai ales in partea de vest, sud-vest, centru și nord a țarii. La munte sunt așteptate ninsori.

Meteorologii anunța ca ninsorile și frigul se intorc in Romania, dupa cateva zile cu temperaturi de primavara

21:55, 15.02.2024 - Sfarșitul acestei saptamani vine cu un contrast puternic in ceea ce privește temperaturile din țara noastra. Daca in estul țarii vom avea o vreme mohorata, in vest și in sud-vest vor fi temperaturi de pana la 15…16 °C. Duminica insa, un front atmosferic va aduce o noua runda de ploi slabe in mai multe…

Cat mai sta in Romania valul de aer tropical. Anunțul ANM despre ce ne așteapta, unde ninge

07:35, 07.02.2024 - Vreme anormal de calda se anunța in continuare in țara noastra. Valul de aer tropical ne rasfața cu temperaturi de primavara. De altfel, pana la mijlocul lunii februarie, meteorologii anunța temperaturi mai mari cu 101-5 grade Celsius decat normalul perioadei.

Alerta ANM! Revin ninsorile și viscolul in toata țara. A fost emis cod galben de portocaliu de vreme severa. Zonele care se vor umple de zapada

11:35, 05.02.2024 - Ninsorile și viscolul revin in Romania! Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis cod portocaliu și galben de vreme severa in toata țara. Temperaturile vor scadea drastic, iar mai multe zone ale țarii se vor umple de zapada. Mwteorologii au revenit cu vești bune pentru iubitorii de iarna!


Ce parere ai despre aceasta stire?