Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se cere demisia lui Teodor Meleşcanu! Peste 59.000 de oameni au semnat o petiţie

Publicat:

O petitie online prin care se cere demisia ministrului de Externe, , „pentru sabotarea, inca o data, a romanilor de peste hotare si a dreptului acestora de a vota”, a fost semnata de peste 59.000 de persoane.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Irina Vlah cere demisia lui Dorin Recean și Igor Grosu: Fie-va mila de bietii oameni, plecati de la guvernare

12:41, 16.04.2024 - Irina Vlah, fondatoarea „Platformei Moldova”, a adresat o scrisoarea deschisa premierului Dorin Recean și speakerul Igor Grosu, in care le cere demisia și, in consecința, declanșarea alegerilor anticipate.

Protest uriaș la Budapesta. Zeci de mii de oameni au cerut demisia lui Viktor Orban

21:00, 06.04.2024 - Zeci de mii de persoane au protestat sambata, in centrul Budapestei, impotriva guvernului premierului Viktor Orban, in frunte cu un avocat, fost apropiat al administratiei, care a lansat recent o miscare politica pentru a-l contesta pe premier, potrivit Reuters., citata de Agerpres.

Ministrul leton de externe iși da demisia dupa ce a cheltuit 1,3 milioane euro din bani publici pe zboruri private in vizite oficiale

15:50, 29.03.2024 - Krisjanis Karins, ministrul leton de externe, a declarat ca va demisiona in urma unui scandal legat de utilizarea fondurilor de stat pentru a plati zboruri private in perioada in care a fost prim-ministru, transmite The Guardian.

Mii de oameni cer, la Budapesta, demisia premierului Viktor Orban: inregistrarea audio care a inflamat situația

03:25, 27.03.2024 - Mii de persoane au manifeststat marti la Budapesta, cerand demisia premierului Viktor Orban, in urma difuzarii unei inregistrari audio menita sa demonstreze implicarea unui membru al Guvernului acestuia intr-un dosar de coruptie, relateaza AFP, citat de news.ro. Apelul la manifestatie a fost lansat…

Ministrul de externe bulgar a acceptat sa formeze un nou guvern

16:11, 18.03.2024 - Ministrul de externe bulgar, Maria Gabriel, din partea formatiunii GERB de centru-dreapt, a acceptat luni sa formeze un nou guvern in urma demisiei premierului Nikolai Denkov in data de 5 martie. Demisia lui Denkov a lasat cale libera partenerului de coalitie GERB la conducerea guvernului, asa cum fusese…

Ciuca ii da replica lui Ciolacu, dupa ce a amenințat cu demisia: „Suntem aici pentru oameni, nu pentru functii”

12:20, 15.02.2024 - Presedintele liberal Nicolae Ciuca afirma ca PNL a intrat la guvernare pentru a aduce stabilitate și a indemnat guvernantii care au uitat aceasta motivatie sa-si reaminteasca de angajamentul lor, dupa ce liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a amenințat ca isi depune mandatul daca PNL iese de la guvernare.

Un ministru palestinian il acuza pe Benjamin Netanyahu ca vrea sa continue razboiul pentru cariera sa: „E clar ca nu-i pasa de oameni”

20:55, 14.02.2024 - Ministrul palestinian de Externe, Riyad al-Maliki, l-a acuzat miercuri pe prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, ca ii pasa doar de supravietuirea sa politica, in timp ce incercarile de a pune capat conflictului din Gaza par neconcludente, relateaza Reuters.

Gabriela Firea: „Sunt un candidat la candidatura. Nu strang cu usa pe nimeni, nu amenint cu demisia”

21:31, 06.02.2024 - „Nu sunt deloc grabita si nu fac deloc presiuni, nu strang cu usa pe nimeni, nu amenint cu demisia”, a spus președintele PSD București.Gabriela Firea a recunoscut ca a plecat pun pic mai necajita de la discutia cu liderul PSD Marcel Ciolacu.„Recunosc, am plecat pun pic mai necajita de la acea discutie,…


Ce parere ai despre aceasta stire?