Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scutul antirachetă de la Deveselu va fi dotat cu 44 de rachete defensive

Publicat:

a anuntat luni ca a primit un contract in valoare de 559,2 milioane de dolari pentru a produce, la , in Huntsville, 44 de rachete ghidate, care urmeaza sa fie instalate in Romania in cadrul scutului antiracheta din Europa in 2015, informeaza Al.com.

Astfel, scutul antiracheta de la Devesleu va urma sa fie dotat cu 44 de rachete defensive de tipul SM-3 Block IB.

Asamblarea rachetelor va avea loc la , potrivit reprezentanților companiei.

Raytheon urmeaza sa produca 44 de interceptori de tip SM-3 Block IB, potrivit companiei,…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Turcia și Romania dau o lovitura de proporții in Europa: proiectul gigant care deja se construiește in țara noastra

09:56, 29.04.2024 - Compania turceasca Kalyon Holding a asezat pe pozitii prima bucata de teava din conducta Marea Neagra - Podisor, care va asigura securitatea energetica a Europei. Conducta cu o lungime de 308 kilometri va fi finalizata in 2025, iar gazele care vor trece prin Romania vor ajuta Europa sa reduca dependența…

Furtuna „RENATA”, care face ravagii prin Europa, se indreapta spre R. Moldova

21:40, 15.04.2024 - Furtuna Renata, care a provocat deja ravagii in mai multe țari ale Europei, se indreapta spre Romania și a Republicii Moldova, aducind cu ea un front de aer rece, ce va cauza scaderi de temperatura drastice, ploi abundente și vijelii puternice, anunța meteorologii de la București. Se estimeaza ca diferențele…

Renaște un mare proiect care va schimba Europa: Romania intra in joc și devine poarta Europei

09:16, 15.04.2024 - Ministrul grec al Infrastructurii și Transporturilor, Christos Staikouras, a vorbit despre necesitatea consolidarii in continuare a sistemului european de transport, prin noile coridoare comerciale care leaga Marea Baltica de Marea Neagra și Marea Egee. In cadrul prezentarii susținute la forumul de…

Bușoi: Prin exploatarea gazelor din Marea Neagra, Romania contribuie la securitatea energetica a Europei și competitivitatea industriei europene

12:06, 04.04.2024 - Exploatarea gazelor offshore din Marea Neagra reprezinta o baza importanta pentru securitatea aprovizionarii cu energie in regiune. Prin valorificarea resurselor de gaz natural din Marea Neagra, Europa face pași importanți in reducerea dependenței de importurile de energie și in asigurarea independenței…

Macron avertizeaza: Daca Rusia caștiga in Ucraina, Romania și Moldova vor fi amenințate

14:10, 15.03.2024 - Europa trebuie sa se pregateasca pentru razboi daca vrea pace, spune președintele Franței Emmanuel Macron. Potențialul adversar este Rusia lui Putin, un adversar care nu se va opri in Ucraina, daca va invinge trupele Kievului. Va amenința țarile vecine: Moldova, Romania și Polonia, a adaugat liderul…

Inflația ramane peste 7%. Ce arata cele mai recente date publicate de INS: lista alimentelor care s-au scumpit cel mai mult

10:36, 13.03.2024 -  Potrivit Institutului Național de Statistica, in februarie 2024, prețurile au crescut fața de luna trecuta pe medie cu +0,8%, un pas ceva mai mic decat in ianuarie, dar inca foarte mare fața de restul Europei. Astfel, in primele doua luni ale anului, in Romania prețurile au crescut deja cu +1,9%, un…

Romania merge contra curentului și a dat lovitura in Europa: am depașit Ungaria și Polonia

11:00, 19.02.2024 - Impactul starii debile a economiei germane se rasfrange asupra celor mai mari țari din Europa de Est. Romania este intr-o poziție ceva mai favorabila fața de Ungaria și Polonia datorita absorbției ridicate a finanțarii de la Fondul de Redresare. In timp ce alocarea fondurilor de la Fondul de Redresare…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…


Ce parere ai despre aceasta stire?