Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scriitoarea J.K.Rowling a finalizat romanul poliţist semnat cu un pseudonim masculin

Publicat:

Scriitoarea britanica J.K. Rowling, care a publicat in secret un roman politist sub un pseudonim masculin, a precizat ca a finalizat continuarea romanului respectiv.

In plus, autoarea romanelor din seria "Harry Potter" spune ca s-a "antrenat tot weekendul" exersand semnatura lui , pseudonimul ei literar, scrie .

"Mi-am petrecut tot weekendul antrenandu-ma pentru ca semnatura lui sa fie usor de recunoscut", a scris romanciera J.K. Rowling.

Scriitoarea a facut aceasta declaratie pe site-ul dedicat noului ei pseudonim literar…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Culisele retragerii dezastruoase a trupelor SUA din Afganistan: „A fost nebunesc sa spui oamenilor ca pot avea incredere in talibani”

20:00, 04.04.2024 - Marturiile a trei inalți oficiali ai Departamentului de Stat, facute cu ușile inchise, au adus noi lamuriri asupra situației „fara precedent" din ultimele zile ale prezenței americane in Afganistan.

Lecturi publice cu Florin Bican

22:40, 21.02.2024 - Centrul de Cultura și Arta al Județului Salaj, in parteneriat cu Asociația Scriitorilor din Județul Salaj, Reprezentanța Zalau a Filialei Cluj a Uniunii Scriitorilor, Asociația „Curierul timpului” și Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau va invita miercuri, 28 februarie 2024, de la orele 11 și 12,…


Ce parere ai despre aceasta stire?