Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Schimburi de focuri şi explozii la Slaveansk. Militanţii proruşi au încercat să preia controlul asupra turnului de televiziune

Publicat:

Lupte grele s-au dat ieri la Slaveansk. Schimburi de focuri si explozii s-au auzit in localitate, in timp ce separatistii prorusi au incercat sa ia cu asalt turnul televiziunii, controlat de soldatii ucraineni. Deocamdata, nu se stie nimic despre numarul de victime.

Este pentru a doua oara in ultimele zile cand militantii prorusi incearca sa preia controlul asupra turnului de televiziune. Presa locala scrie ca, in timpul asaltului, in zona de conflict au activat lunetisti, care au tras cu gloante explozive.

In prezent, orasul Slaveansk este inconjurat de fortele ucrainene, in…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 816 | Atacuri cu drone in mai multe regiuni ucrainene, inclusiv asupra Kiev

07:20, 19.05.2024 - Forțele ruse au lansat in noaptea de sambata spre duminica atacuri masive cu drone asupra Ucrainei. Potrivit fortelor aeriene ucrainene, zonele afectate au inclus Kievul, regiunile Vinita, Sumi, Cerkasi, orașul Nikolaiev din sudul tarii si oras-port Odesa de la Marea Neagra. Explozii au fost auzite…

Kievul se afla in fața unui avans rus in patru direcții. Cele mai mari amenințari care planeaza asupra Ucrainei in urma ofensivei ruse din regiunea Harkov

00:30, 14.05.2024 - Evoluția discursului armatei ucrainene in actualizarile din ultimele trei zile surprinde intreaga situație de pe front: „Lupte defensive in curs de desfașurare”; „S-a inrautațit in mod semnificativ”; „Succes tactic” rusesc, se arata intr-o analiza CNN.

Putin planuiește o noua ofensiva puternica peste granița, in Ucraina: „Un atac asupra Harkovului, cu 20.000 pana la 40.000 de oameni”

12:36, 29.04.2024 - Presiunea militara a Rusiei asupra Ucrainei continua sa creasca. Ofensiva de iarna a lui Putin in estul Ucrainei s-a incheiat cu capturarea a 23 de orașe, iar Kremlinul și Kievul se pregatesc deja pentru o noua ofensiva rusa de primavara și mai puternica, in urmatoarele cateva luni, scrie Bild, intr-o…

Razboi in Ucraina, ziua 785. Germania a trimis Ucrainei un sistem suplimentar de aparare antiaeriana Patriot. Olaf Scholz cere europenilor sa preia exemplul

00:10, 18.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 785. Olaf Scholz, cancelarul Germaniei, a cerut țarilor din Europa sa preia exemplul Germaniei dupa ce aceasta a trimis Ucrainei un sistem suplimentar de aparare antiaeriana Patriot.

Surpriza de proporții! Viktor Orban ar fi preluat controlul Euronews, unul dintre cele mai mari canale de televiziune din Europa (presa)

21:21, 12.04.2024 - Entitati apropiate de premierul ungar Viktor Orban au participat in secret la preluarea principalului post TV de stiri european, Euronews, conform unei investigatii realizate de media maghiare, franceze si portugheze, citata vineri de AFP, scrie AGERPRES.

Lupte grele in Donețk - Ceasiv Iar ramane sub controlul trupelor ucrainene

14:46, 06.04.2024 - Comandantul-șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Oleksandr Sirski, a declarat ca Ceasiv Iar ramane sub controlul Forțelor de Aparare ucrainene și ca toate incercarile rușilor de a patrunde in aceasta localitate din regiunea estica Donețk au eșuat, noteaza Ukraininform, potritivit Rador Radio Romania.

Razbunarea lui Putin. Rușii bombardeaza capitala Ucrainei: „O cladire rezidentiala din Kiev a fost lovita”

11:26, 25.03.2024 - O serie de explozii au zguduit Kievul, luni, dupa ce rușii au atacat din nou cu rachete capitalei Ucrainei. Cel puțin patru explozii puternice s-au auzit, iar o cladire rezidențiala a fost lovita. Sirenele de raid aerian suna in capitala ucraineana, potrivit The Kyiv Independent.


Ce parere ai despre aceasta stire?