Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scene incredibile în Premier League: Un spectator s-a încătuşat de poartă la meciul Everton - Manchester City

Publicat:

Scene incredibile petrecute marti seara la meciul din dintre Everton si . In finalul primei reprize, la scorul de 0-0, un spectator a intrat pe teren si s-a incatusat de poarta.

Nu se cunoaste exact motivul pentru care fanul lui Everton a facut acest gest, insa se pare ca el a dorit sa protesteze in acest fel fata de politica clubului in ceea ce priveste transferurile.

Picatura care a umplut paharul a fost decizia managerului de a renunta la , atacantul francez urmand sa ajunga la .

Meciul…

Citeste articolul mai departe pe Antena3.ro…  

Sursa articol: Antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Manchester City, pas urias catre un nou titlu in Premier League

08:50, 15.05.2024 - Manchester City a facut un pas important catre un nou titlu de campioana a Angliei la fotbal, dupa ce a invins in deplasare, cu scorul de 2-0, formatia Tottenham Hotspur, marti seara, intr-o partida restanta contand pentru etapa a 34-a din Premier League.

Scene incredibile in Spania » Suporterii Barcelonei au aruncat cu obiecte in autocarul favoriților

14:15, 17.04.2024 - Scene incredibile au avut loc in Barcelona inaintea returului din „sferturile” Champions League, unde echipa lui Xavi a pierdut acasa cu PSG, scor 1-4, 4-6 la general. Suporterii catalanilor au aruncat cu obiecte in autocarul favoriților, crezand ca este de fapt autocarul celor de la PSG. Meciul a fost…

Premier League: Tottenham - Nottingham NU va fi amanat. Un barbat a murit injunghiat langa stadion

18:05, 07.04.2024 - Meciul de duminica, din Premier League, intre Tottenham Hotspur și oaspeții de la Nottingham Forest va avea loc, dupa ce un barbat a fost injunghiat mortal in apropierea stadionului, a anunțat clubul din nordul Londrei.

Ollie Watkins (Aston Villa), accidentat, rateaza meciul cu Manchester City

20:15, 02.04.2024 - Atacantul lui Aston Villa, Ollie Watkins, va lipsi la meciul de miercuri din Premier League cu Manchester City din cauza unei accidentari la coapsa, a declarat marti antrenorul Unai Emery, scrie Reuters, potrivit Agerpres. Internationalul englez a fost inlocuit sambata in timpul victoriei cu 2-0…

Erling Haaland, criticat de o legenda a lui Manchester United dupa meciul cu Arsenal: „De nivelul ligii a treia”

09:20, 01.04.2024 - Manchester City și Arsenal au remizat pe Etihad Stadium in cel mai așteptat meci al etapei cu numarul 30 din Premier League (0-0), iar Erling Haaland a facut o partida sub nivelul cu care ii obișnuise pe fanii cetațenilor.

VIDEO Scene incredibile la un meci din Mexic - Și-a facut KO un adversar, iar apoi a ajuns in ambulanța

11:55, 27.03.2024 - ​Meciul dintre CF Reboceros de la Piedad și Petroleros de Salamanca a fost suspendat, dupa ce portarul Axel Quiroz și-a lovit un adversar in fața, in momentul in care echipa sa conducea cu 2-0.

Liverpool - Manchester City, derby-ul suprem din Premier League » Echipe probabile + cote la pariuri

11:55, 10.03.2024 - Liverpool primește vizita lui Manchester City, in derby-ul etapei #28 din Premier League. Meciul de pe Anfield incepe de la 17:45, va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1. ...

Liverpool – Manchester City, meciul pentru primul loc in Premier League

13:50, 09.03.2024 - Primele doua clasate din Premier League, FC Liverpool și Manchester City, se infrunta duminica, 10 martie, de la ora 17:45, in meciul care poate decide titlul de campioana, deși mai raman zece etape de disputat pana la finalul sezonului. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot…


Ce parere ai despre aceasta stire?