Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scene incendiare cu Madonna pe scenă. La 56 de ani, vedeta a sărutat pătimaş un cunoscut artist hip-hop VIDEO

Publicat:

Vedeta a aparut pe furis in spatele lui Drake, imediat ce el a terminat de cantat piesa care poarta numele "Reginii muzicii pop" si l-a sarutat, potrivit Variety.

Dupa ce Drake si-a terminat reprezentatia, Madonna a interpretat cateva piese de-ale sale, iar in timp ce canta "", ea l-a sarutat cateva secunde bune pe rapper, care se afla pe scena, pe un scaun. Cu toate acestea, reactia barbatului a ridicat cateva semne de intrebare, parand total dezgustat de ceea ce s-a intamplat.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Madonna a atras 1,6 milioane de persoane la concertul gratuit de pe plaja Copacabana din Brazilia

16:50, 05.05.2024 - Peste un milion de persoane s au inghesuit sambata pe plaja Copacabana din Brazilia pentru un concert gratuit al Madonnei, infruntand temperaturile ridicate pentru a asista la finalul turneului sau mondial "Celebration".Peste un milion de persoane s au inghesuit sambata pe plaja Copacabana din Brazilia…

(video) Cel mai mare concert al Madonnei a transformat plaja Copacabana din Rio de Janeiro intr-un imens ring de dans

15:10, 05.05.2024 - Madonna a sustinut un concert gratuit pe plaja Copacabana sambata seara, transformand intinderea de nisip din Rio de Janeiro intr-un imens ring de dans, plin de o multime de fani ai artistei, informeaza AP, citat de news.ro .

Jerry Seinfeld trage cortina și da un verdict crunt: 'S-a terminat cu industria cinematografica'

22:15, 23.04.2024 - Actorul Jerry Seinfeld, protagonistul serialului TV "Seinfeld", a devenit in sfarsit regizor si va asista in curand la premiera lungmetrajului sau de debut, intitulat "Unfrosted", informeaza revista Variety.

Anamaria Prodan și-a facut tatuaje noi! Vedeta este in extaz: ”S-a terminat șmecheria in Romania” / FOTO

15:35, 14.04.2024 - Anamaria Prodan și-a facut tatuaje noi! Vedeta a filmat tot procesul și le-a aratat fanilor ce modele a ales de data aceasta! Anamaria Prodan a ales cateva tatuaje pe care și le-a facut pe mana și a anunțat ca urmeaza sa iși faca mai multe și pe spate!

Star Matinal. Giulia Nahmany, despre cum și-a cunoscut soțul al semafor. Vedeta a vorbit despre povestea de dragoste pe care o traiește: "A fost ceva energetic..." / VIDEO

10:25, 08.04.2024 - Giulia Nahmany și-a intalnit sufletul pereche la semafor. L-a strigat, și de atunci sunt de nedesparțit. Vedeta a vorbit despre povestea de dragoste ca-n filme, intr-un interviu pentru Star Matinal.

Actrita Sara Poyzer, vedeta in productia de scena Mamma Mia!, inlocuita de BBC cu o voce generata de AI

13:50, 29.03.2024 - Actrita Sara Poyzer, care joaca in productia de scena a musicalului "Mamma Mia!", sustine ca i s-a spus ca vocea ei din dublajul unei viitoare productii BBC va fi inlocuita de inteligenta artificiala, potrivit The Guardian, potrivit news.ro Postarile actritei pe retelele de socializare par sa arate…

Madonna, surpriza colosala pentru fanii ei! Nimeni nu se aștepta la acest gest

17:25, 27.03.2024 - Moment istoric! Madonna (65 de ani) a anunțat ca va susține un concert gratuit pe plaja Copacabana, din Brazilia, pe 4 mai. Acest spectacol va marca finalul turneului sau, Celebration Tour, noteaza click.ro. Spectacolul este și revenirea Madonnei, care deține o avere de 850 de milioane de dolari, in…


Ce parere ai despre aceasta stire?