Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scapă complet de refluxul gastroesofagian în doar 30 de zile cu o singură reţetă naturală! Doar două ingrediente din casa ta fac adevărate minuni

Publicat:

Refluxul gastroesofagian este o afectiune destul de neplacuta care, de cele mai multe ori, poate aparea din cauza unei alimentii necorespunzatoare, mai exact anumite produse care irita stomacul si provoaca arsuri.

Aceata boala este cauzata de refluxul acidului și sucurilor gastrice în esofag, tubul ce unește gâtul cu stomacul. Refluxul gastroesofagian se produce atunci când relaxarea sfincterului esofagian inferior are loc într-un moment nepotrivit (în alt moment decât al înghițirii alimentelor) și se menține deschis pentru o perioada îndelungata.…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Muschiulet de porc fraged cu mix de salata

00:06, 17.05.2024 - Ingrediente: 1 muschiulet de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 catei de usturoi, 1 punga mix de salata, 1 ceapa rosie, cuburi din branza preferata, ulei, otet balsamic Mod de preparare: Faceti mici gauri si impanati muschiul de porc cu felii de usturoi. Trageti muschiuletul de porc in tigaie, cate…

Rețeta de prajitura Seara de Mai 

16:56, 11.05.2024 - Aceasta prajitura se topește in gura, oferind un blat pufos și o umplutura delicioasa de ciocolata. Iata cum poți prepara aceasta minunație chiar și ca incepator in bucatarie.(sursa:https://www.delicatese.net/). Ingrediente pentru blat: 4 oua 1 cana (200 ml) zahar pudra 1 cana faina 3 linguri pudra…

31 martie 2024. Romania a intrat in Schengen pe cale aeriana și maritima. De ce controale scapa romanii in aeroporturi: noi date

09:30, 31.03.2024 - Moment istoric pentru Romania. Țara noastra a intrat oficial in Schengen cu frontierele aeriene si maritime Continue reading 31 martie 2024. Romania a intrat in Schengen pe cale aeriana și maritima. De ce controale scapa romanii in aeroporturi: noi date at Tabu.

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…

Lasa-te de fumat cu acest preparat din 6 ingrediente!

09:50, 22.03.2024 - Fumatul – un viciu raspandit, o dependența greu de invins. Dar ce ai zice daca am spune ca exista un desert care te poate ajuta sa renunți la fumat? Da, ai citit bine! Acest preparat simplu și delicios te poate ajuta sa invingi dependența de nicotina, folosind doar 6 ingrediente pe care le gasești deja…

Pune o lingurita din acest ingredient si vei scapa de mirosurile urate din frigider. Face minuni alaturi de apa fierbinte

11:00, 16.03.2024 - Mirosurile neplacute din frigider pot da batai de cap multor gospodine. De vina ar putea fi alimentele mai vechi sau care au un miros puternic. In plus, mirosul din frigider poate fi cauzat și de mucegaiul dezvoltat pe legumele și fructele stricate. Așadar, pentru aceste mirosuri urate exista un ingrediente-minune!…

Ce trebuie sa pui in gogoși, ca sa iasa pufoase ca la patiserie. Secretul pe care doar gospodinele iscusite il știu

13:50, 14.03.2024 - Nu este necesar sa fii un cofetar experimentat pentru a le realiza, lista de mai jos conținand tot ceea ce ai nevoie. Gogoșile facute in casa sunt pur și simplu perfecte și aceste rețete vor deveni o parte din repertoriul de dulciuri al familiei. Ingrediente simple, pe care le gasești in orice camara,…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…


Ce parere ai despre aceasta stire?