Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scapă cine poate, mai puțin pilotul. Un nou defect al avioanelor F-35. Cel mai scump avion de luptă, ținut la sol

Publicat:

Intr-un context de mare tensiune internaționala, sute de avioane la sol, multe dintre ele F-35 aproape noi (dar cu defecte), dau o imagine proasta pentru armata SUA. al US a decis sa imobilizeze la sol majoritatea avioanelor sale F-35, 113 potrivit , dupa ce la inceputul acestei saptamani […] The post Scapa cine poate, mai puțin pilotul. Un nou defect al avioanelor F-35. Cel mai scump avion de lupta, ținut la sol first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un avion de lupta chinez a lansat rachete de semnalizare catre un elicopter autralian. Premierul Anthony Albanese: „comportament inacceptabil”

07:20, 07.05.2024 - Premierul australian Anthony Albanese a denuntat marti Beijingului comportamentul „inacceptabil" al unui avion de lupta chinez care ar fi lansat rachete de semnalizare in calea unui elicopter al marinei australiene deasupra apelor internationale, relateaza AFP.

Pilot israelian din Escadronul 122, despre noaptea atacului iranian: „Ca un joc pe calculator. Dar mortal”

11:55, 17.04.2024 - Un pilot israelian din Escadronul 122 al IAF a povestit, intr-un interviu pentru Jerusalem Post, cum a fost noaptea atacului iranian asupra Israelului. „A fost cel mai semnificativ zbor pe care l-am facut vreodata”, a declarat comandantul.Inca de vineri, pilotul și anunțat soția ca nu va mai veni acasa,…

O femeie a sarit de la etajul 4 pentru a scapa de bataile iubitului

18:01, 18.03.2024 - Un barbat a fost retinut pentru 24 de ore de politisti dupa ce si-ar fi amenintat si lovit iubita, o femeie in varsta de 42 de ani care, potrivit unei surse apropiate anchetei, a sarit de la etajul 4 al blocului in care locuia pentru a scapa de agresor. Potrivit IPJ Buzau, agresiunea s-ar fi produs…

Luna in care biletele de avion sunt cele mai ieftine. Unde poti pleca in vacanta cu mai putin de 15 euro

22:35, 16.03.2024 - Dupa cum bine se știe, Ryanair este principala companie aeriana low-cost din Europa, și la inceputul lunii ianuarie anunța ca lanseaza noi zboruri din 10 țari. Pe langa aceste noi zboruri, vorbim și de luna in care biletele de avion sunt cele mai ieftine.

Lituania avertizeaza ca Rusia poate lupta in Ucraina la aceeasi intensitate inca cel putin 2 ani

11:01, 07.03.2024 - Pretul ridicat al petrolului, ocolirea sanctiunilor si investitiile de stat ofera Rusiei suficiente resurse pentru a lupta in Ucraina la intensitatea actuala timp de cel putin doi ani, au estimat agentiile de informatii lituaniene intr-un raport publicat joi, relateaza Reuters.

De ce Germania este veriga slaba a Occidentului in lupta cu Putin

08:05, 05.03.2024 - Doua scandaluri de securitate uriașe, care au izbucnit la finalul saptamanii trecute in jurul razboiului din Ucraina, au aratat din nou de ce Germania cancelarului Olaf Scholz este cea mai slaba veriga a Occidentului in confruntarea cu Rusia, scrie The Spectator.

Primul avion de vinatoare fabricat in Turcia, a intreprins primul zbor

16:51, 21.02.2024 - Primul avion de lupta turcesc de productie interna, denumit KAAN, a intreprins miercuri primul sau zbor, in cadrul eforturilor Ankarei de a-si moderniza aviatia militara, transmite Reuters, citata de Agerpres. Stat membru NATO, Turcia a lansat in 2016 proiectul sau TF-X vizind producerea unui avion…


Ce parere ai despre aceasta stire?