Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandalul Larry Nassar. Cum a ajuns gimnasta Simone Biles să depună mărturie în fața Congresului SUA

Publicat:

nu a luat sfarșit nici dupa aproape trei ani, ci din contra. Dupa ce a fost agresata sexual ani la rand de fostul medic al echipei SUA, Larry Nassar, celebra gimnasta a decis sa dea carțile pe fața. Campioana nu a mai ezitat nici macar o secunda, astfel a ajuns sa depuna marturie in fața Congresului SUA.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Audieri incheiate, in procesul penal contra lui Donald Trump, care a refuzat sa depuna marturie

20:56, 21.05.2024 - Donald Trump a refuzat sa depuna marturie in procesul sau penal in care este acuzat ca a platit o starleta de filme X pentru ca aceasta sa ascunda o relatie intima a lor, proces ale carui audieri s-au incheiat marti, transmite AFP.

'Eu spun adevarul!' Donald Trump intentioneaza sa depuna marturie la bara in cadrul procesului sau penal la New York

07:05, 13.04.2024 - Donald Trump a afirmat vineri ca intentioneaza sa "depuna marturie" la bara in cadrul procesului sau penal la New York, care incepe luni, pentru plati menite sa obtina tacerea unei foste vedete de film pentru adulti chiar inainte de alegerile prezidentiale din 2016, scrie AFP, citat de AGERPRES.

Biden a fost invitat sa depuna marturie in Congres despre participarea rudelor in afacere

00:35, 29.03.2024 - Președintele american Joe Biden a fost invitat sa depuna marturie despre posibila sa implicare in afacerile rudelor sale in fața Comisiei de Supraveghere și Responsabilitate a Camerei, se precizeaza intr-o scrisoare a președintelui comitetului, James Comer (republican, Kentucky).

Botoșaneanca Simona Radiș: „Ne dorim foarte mult sa concuram la Paris, sa retraim emotiile Jocurilor Olimpice”

15:35, 22.03.2024 - Botoșaneanca Simona Radiș: „Ne dorim foarte mult sa concuram la Paris, sa retraim emotiile Jocurilor Olimpice” Canotoarea Simona Radis a declarat, vineri, la Complexul Sportiv National ”Elisabeta Lipa” din Snagov, ca isi doreste sa concureze la Paris cat mai repede pentru a retrai emotiile Jocurilor…

Nadia Comaneci, laude pentru Simone Biles: „Ea este gimnasta, sportiva cea mai mare a acestei generații”

19:56, 21.03.2024 - Zeița de la Montreal, Nadia Comaneci, 62 de ani, și-a rememorat realizarile unice de la Jocurile Olimpice din 1976, spunand ca acum i se pare ireal ce a obținut atunci. Legenda sportului romanesc și mondial o descrie in termeni elogioși pe americanca Simone Biles. Jocurile Olimpice de la Paris se apropie,…

Paul Iacob, mesaj razboinic inainte de meciul cu Farul Constanța: „Rapid are fața de campioana!” + „Imi doresc sa ajung la echipa naționala”

13:00, 15.03.2024 - Intr-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, Paul Iacob, 27 de ani, a prefațat meciul dintre Rapid și Farul Constanța. Meciul Rapid - Farul este programat vineri, de la ora 20:30 și va fi transmis de Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1 și livetext pe GSP.RO. Dupa ce a marcat in derby-ul…

Simona Halep, la emisiunea lui Mihai Gadea, pe Antena 3 CNN: „Am doi parinți deosebiți!”

21:10, 07.03.2024 - Simona Halep (32 de ani) participa astazi, de la ora 21:00, in prima emisiune de la momentul ridicarii suspendarii in scandalul de dopaj. Dubla campioana de Grand Slam este invitata lui Mihai Gadea, la „Sinteza Zilei” de la Antena 3 CNN. Simona Halep a avut caștig de cauza la TAS și va reveni in circuitul…

WTA San Diego: Campioana de Grand Slam, infrangere in runda inaugurala - Tabloul optimilor

09:20, 28.02.2024 - Caroline Wozniacki a revenit pe teren dupa o absența de trei ani și jumatate (perioada in care a nascut de doua ori), dar fosta lidera mondiala nu se descurca prea bine in circuitul WTA și a pierdut din nou in primul tur al unei competiții, de aceasta data la San Diego.


Ce parere ai despre aceasta stire?