Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandal URIAȘ în familia regală legat de consumul de marijuana. Cum 'rula' ducesa Meghan joint-urile

Publicat:

de Sussex este in centrul unui scandal, legat de consumul de marijuana, drog pe care l-ar fi servit invitatilor la prima sa nunta, cu producatorul de film , potrivit thesun.co.uk, relateaza Mediafax.

Mai multe e-mailuri trimise de pe atunci actrita americana unor prieteni au ajuns in presa britanica, iar, in acestea, actuala ducesa vorbea despre planurile ei de a oferi marijuana invitatilor la nunta sa cu , care a avut loc in 2011, in Jamaica.

Atunci cand o prietena a sfatuit-o sa cumpere pungute speciale pentru canabis,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandal uriaș in familia lui Florin Salam! Sora manelistului, ordin de protecție impotriva fostului soț

17:36, 17.05.2024 - Scandal in familia celebrului manelist Florin Salam! Sora cantarețului a obținut un ordin de protecție impotriva fostului soț. Barbatul nu are voie sa se apropie, de asemenea, nici de copii!

O noua cearta in familia regala. Gestul lui Harry din Nigeria i-ar fi infuriat teribil pe Printul William si pe Regele Charles: „Nu au mai fost vazuti asa”

17:06, 16.05.2024 - Un nou scandal in familia regala britanica! Prințul Harry nu s-a apropiat deloc de fratele sau, Prințul William, deși a vizitat Londra la inceputul lunii mai. Mai mult de atat, un expert regal crede ca recenta sa calatorie in Nigeria cu Meghan Markle l-a infuriat și mai tare pe fratele sau mai mare.…

Scandal uriaș intre Kylian Mbappe și Nasser Al-Khelaifi, inainte de meciul PSG - Toulouse: „Pereții se zguduiau”

08:35, 14.05.2024 - Kylian Mbappe a publicat un mesaj de adio vineri, la aproape 3 luni dupa ce PSG i-a confirmat plecarea la finalul sezonului. La scurt timp, superstarul francez a evoluat in ultimul meci de ”Parc des Princes”, scor 1-3 cu Toulouse, scrie digisport.ro .

Scandal politic uriaș inainte de finala Eurovision. Concurentul Olandei, descalificat și interogat de poliție. Israelul a fost huiduit in semifinale.

16:35, 11.05.2024 - Artistul olandez Joost Klein nu va participa la finala Eurovision de sambata seara. Decizia a fost luata de Uniunea Europeana de Radiodifuziune dupa ce o femeie din echipa de producție a scris o plangere pe numele artistului.

Scandal de spionaj uriaș in Germania: un fost capital recunoaște ca a ajutat Rusia / 'A fost o greseala'

23:00, 29.04.2024 - Scandal de spionaj uriaș in Germania: un fost capital recunoaște ca a ajutat RusiaUn fost membru al armatei germane a recunoscut luni, in prima zi a procesului sau, ca a spionat pentru Rusia, justificandu-si actiunile prin dorinta de a evita o escaladare a razboiului din Ucraina, relateaza AFP, informaza…

Dosarul medical al lui Kate Middleton, accesat ilegal: inca un scandal bubuie in familia regala britanica

18:00, 20.03.2024 - Ancheta penala asupra incalcarii dosarului medical al lui Kate Middleton. O ancheta a fost lansata pentru a stabili daca personalul unei clinici private a accesat in mod ilegal dosarele medicale ale Prințesei de Wales in cadrul unei presupuse incalcari a datelor. Cel puțin un membru al personalului…


Ce parere ai despre aceasta stire?