Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandal URIAȘ, după o SPARGERE la un liceu din Iași - Zece cataloage au ARS, iarcalculatorul directorului a fost distrus

Publicat:

Persoane necunoscute au patruns prin efracție, in noaptea de joi spre vineri, in din Belcești, județul Iași, și au ars 10 cataloage. A fost distrus și calculatorul directorului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca persoane necunoscute au patruns, in noaptea de joi spre vineri, in din Belcești, unde au distrus mai multe cataloage și un calculator.

Citește și:  a LUAT FOC dupa scandalul de la Eurovision: 'Cer retragerea Romaniei din acest concurs'

Reprezentanții Poliției…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Violența politica in Germania: un eurodeputat social-democrat a fost grav ranit de persoane necunoscute

18:41, 04.05.2024 - Un eurodeputat al Partidului Social Democrat (SPD), aflat la putere in Germania, a fost grav ranit de necunoscuti in timp ce lipea afise electorale, au anuntat sambata politia si ministrul de interne, care a avertizat impotriva cresterii “violentei antidemocratice”, relateaza dpa, AFP si Reuters, conform…

Drama in Sambata Mare: Un barbat s-a aruncat in fața trenului și a murit, in județul Neamț

10:45, 04.05.2024 - Un barbat de 60 de ani, din județul Iași, s-a aruncat, sambata dimineața, in fața trenului și a murit, informeaza Mediafax. Un accident feroviar s-a produs, sambata, in localitatea Sabaoani, județul Neamț. Trenul Regio care circula pe ruta Bacau- Iași a accidentat un barbat in varsta de 60 de ani, din…

Organele a trei pacienți au salvat 9 vieți. Doua persoane au primit o noua șansa la viața in Cluj.

17:55, 19.04.2024 - Trei intervenții de prelevare din București, Baia Mare și Iași au salvat 9 oameni aflați in suferința au primit o noua sansa prin transplant de ficat, rinichi si plamani. Doi pacienți din Cluj au primit o noua șansa la viața.

Iasi: Barbat adus la spital dupa o explozie urmata de incendiu

16:25, 16.04.2024 - Un barbat a fost adus la Spitalul ‘Sf. Spiridon’ cu arsuri si 25 de persoane s-au autoevacuat, marti, dupa ce intr-un apartament de pe bulevardul Carol I din municipiul Iasi a avut loc o explozie urmata de un incendiu. Purtatorul de cuvant al ISU Iasi, Georgica Onofreiasa, a declarat presei ca explozia…

Explozie urmata de incendiu: Apartament, cuprins de flacari de la o trotineta electrica; zeci de persoane, evacuate

12:51, 16.04.2024 - Explozie urmata de incendiu la Iași, in zona Copou, la un apartament dintr-un bloc de 10 etaje. Mai multe persoane au fost evacuate, dupa ce o trotineta a explodat intr-un apartament. Explozie urmata de incendiu intr-un apartament din Iași.

„TAVI”, salvatorul de vieți. In ce consta pasul uriaș facut inainte in lupta impotriva bolilor de inima

18:15, 06.04.2024 - La nivel global, stenoza aortica se afla printre cele mai raspandite afecțiuni cardiovasculare, afectand in special persoanele cu varsta de peste 70 de ani. Cu toate acestea, la Iași, o metoda inovatoare denumita TAVI ofera o șansa pacienților la care intervenția pe cord deschis este contraindicata.

11 persoane la spital dupa ce un incendiu uriaș a cuprins un bloc de apartamente din Londra

15:56, 01.03.2024 - Un incendiu uriaș izbucnit vineri la primele ore ale dimineții intr-o cladire rezidențiala din cartierul de lux South Kensington din Londra a dus la spitalizarea a 11 persoane și la evacuarea a aproximativ 130 de persoane, au anunțat pompierii.


Ce parere ai despre aceasta stire?