Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandal în plin centrul Timișoarei – un individ a lovit doi polițiști și a sărit la bătaie cu cuțitul VIDEO

Publicat:

Scene violente sambata seara in centru la Timișoara. Un individ care consuma bauturi alcoolice in Piața Victoriei a devenit extrem de violent in momentul in care doi polițiști locali l-au abordat. Potrivit martorilor individul a sarit la bataie ia impins la pamant pe cei doi polițiști și a scos un cuțit. Cu ajutorul timișorenilor aflați in zona, agresorul a fost imobilizat și ridicat de catre un echipaj de intervenție al poliției locale sosita de urgența la fața locului.

Citeste articolul mai departe pe timisoarastiri.ro…  

Sursa articol: timisoarastiri.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | AUR și USR se acuza reciproc dupa ce au fost aproape de bataie in centrul Timișoarei: 'Am dat peste extremiștii adevarați'

22:01, 10.05.2024 - Timișoara a fost scena unui conflict intre membrii AUR și reprezentanții USR, inclusiv viceprimarul orașului, Ruben Lațcau. Incidentul a avut loc joi seara, in timpul unei acțiuni electorale in Piața Unirii.  Cele doua partide se acuza reciproc de agresiune.

FOTO. Barbat incatușat de polițiști dupa o cearta cu iubita, la Timișoara

20:45, 11.04.2024 - Scandal intr-un apartament din cartierul timișorean Dambovița. In timpul unei certe aprige cu concubinul sau, vazand ca acesta devine tot mai agresiv, o femeie din Timișoara a fost nevoita sa sune la 112.

Jandarmi amenințați cu moartea, la Braila. Un barbat beat a sarit la bataie cu lopata și caramizi VIDEO

14:15, 10.03.2024 - Scandal de proporții la Braila, dupa ce un barbat beat a lovit cu poarta un jandarm, apoi a aruncat cu o lopata și cu caramizi spre echipajul de intervenție, amenințandu-i pe jandarmi cu moartea.

Plantele din pepiniera care a stat aproape noua luni in centrul Timișoarei ajung in patru locuri din oraș

14:35, 05.03.2024 - Plantele care au facut parte din cadrul instalației „Pepiniera. 1306 plante pentru Timișoara” vor ajunge in patru zone din Timișoara: langa Școala Gimnaziala nr. 2, langa Gradina de Vara Capitol, pe strada Gheorghe Lazar și langa Școala Gimnaziala nr. 7.

FOTO. Marțișoarele din centrul Timișoarei, expoziție de creativitate sub semnul primaverii

15:30, 29.02.2024 - Cei care cauta marțișorul perfect in aceste zile, in Piața Victoriei din Timișoara au parte de un adevarat „spectacol” vizual. Cum zona cea mai circulata din oraș le este dedicata artiștilor, aceștia s-au intrecut in maiestrie sa creeze cele mai frumoase simboluri ale vestirii primaverii. Toate sunt…

Scandal in zona Fratelia din Timișoara. Doi barbați s-au luat la bataie

21:10, 27.02.2024 - Polițiștii timișoreni au fost chemați, marți seara, sa aplaneze un conflict izbucnit intre doi barbați pe strada Bujorilor. Cel de la care a plecat totul a fost incatușat. Intre cei doi existau neințelegeri mai vechi care au degenerat acum.

“Rentabilizare” a la Horticultura SA: singura florarie din centrul Timișoarei a ajuns depozit de sticle și panouri

11:10, 27.02.2024 - “Rentabilizare” a la Horticultura SA: singura florarie din centrul Timișoarei a ajuns depozit de sticle și panouri. Timișoara avea o singura florarie in zona centrala, in Piața Operei, la numarul 1a.

Scandal monstru cu Adrian Mititelu. A batut un avocat + poliția confirma incidentul

12:30, 17.02.2024 - Patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu, a fost acuzat de un avocat, Bogdan Grigore, ca l-a lovit și scuipat in centrul Craiovei. Victima i-a facut plangere penala, iar poliția confirma incidentul. Adrian Mititelu este in centrul unui scandal monstru la Craiova. Patronul lui FCU Craiova este acuzat…


Ce parere ai despre aceasta stire?