Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SCANDAL: Angajatii Casei Municipale de Cultura Cluj-Napoca Nu am primit nicio instiintare cum ca nu putem intra in sediu VIDEO

Publicat:


Angajatii de la de Cultura Cluj-Napoca nu au reusit sa intre in sediu miercuri, 23 mai, din cauza ca si Meseriasilor (APM), care a obtinut in instanta cladirea, a schimbat peste noapte yala si nici macar nu i-a anuntat despre acest lucru.


"Un locatar al acestui impbil si-a permis sa schimbe yala fara acordul nostru, fara instiintarea Casei de Cultura, drept pentru care un coleg de-al nostru care a ramas ultimul in institutie nu a reusit sa inchida usa de acces", a declarat , contabil la de Cultura.


In…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marcel Ciolacu, primit de președintele Emiratelor Arabe Unite: 'Pe timp de pace putem contrui' (VIDEO)

20:06, 18.04.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu, aflat in vizita de lucru in Emiratele Arabe Unite, a avut o intrevedere cu Seicul Mohammed bin Zayed Al Nahyan, Presedintele Emiratelor Arabe Unite si conducatorul Emiratului Abu Dhabi.„Pe timp de pace putem construi.

'A primit ordin s-o salveze pe Dinamo'. Acuzatiile care ii vor distruge cariera si vor declansa un scandal imens

09:16, 16.04.2024 - Acuzatii care vor produce un adevarat cutremur in Superliga. Totul dupa meciul in care un fotbalist a fost la un pas de moarte.Vezi AICI cine 'a primit ordin s-o salveze pe Dinamo'...Scandal urias si acuzatii absolut devastatoare la adresa celor de la Dinamo, dupa ultimul meci.

Ce suma ar fi primit mecanicul de locomotiva de la CFR Calatori care a reușit sa evite o tragedie

15:10, 12.04.2024 - Un mecanic de locomotiva in cadrul Depoului Brașov este premiat de CFR Calatori pentru ca a reușit sa preintampine o tragedie tragedie la data de 9 aprilie 2024. Intervenția lui prompta a facut posibila evitarea impactului intre un tren și un convoi de autospeciale SMURD.

Scandal uriaș de corupție la CJ Arad: trei firme care aparțin aceleiași familii au primit 200 de contracte de achiziții publice directe

16:00, 05.04.2024 - Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Arad au inceput urmarirea penala intr-un dosar de coruptie la Consiliul Judetean Arad, dupa ce in presa locala au aparut informatii ca trei societati comerciale care apartin unei familii au reusit, in sase ani, sa obtina peste 200 de contracte de achizitii…

Meci de coșmar pentru Tatarușanu – A primit opt goluri de la Al-Nassr / Hat-trick reușit de Ronaldo

00:10, 03.04.2024 - Abha, formația la care evolueaza romanul Ciprian Tatarușanu, a fost invinsa marți pe teren propriu de Al-Nassr cu scorul de 8-0. Dupa un hat-trick in prima repriza, Cristiano Ronaldo a ieșit la pauza.

Cine e Valentin Lupu, adolescentul care a dansat costumat in Dracula la „Romanii au talent”: „Tu ai reușit sa iei mințile unui jurat!”

21:40, 22.03.2024 - Valentin Lupu a dansat salsa costumat in Dracula pe scena de la „Romanii au talent”, sezonul 14. Adolescentul i-a impresionat pe jurați cu talentul lui, dar și cu povestea sa emoționanta de viața.In varsta de 16 ani, Valentin Lupu este din Galați, dar traiește in Italia de 8 ani. Tatal sau a murit cand…

Scandal de proporții in Spania! Un roman a aruncat cu pietre in polițiști și i-a injurat. Ce pedeapsa a primit: ”Clovnilor! Nu ma prindeți!”

20:51, 12.03.2024 - Un roman a ajuns in atenția autoritaților, dupa ce a facut un scandal de proporții in Spania! Acesta i-a injurat pe polițiști, iar mai apoi a aruncat cu bolovani in ei. Oamenii legii au luat masuri mediat și l-au arestat. Iata ce pedeapsa a primit din partea instanței.

Primar USR trece la PSD, cu toata echipa

00:20, 02.03.2024 - Primarul orașului Victoria, Camelia Bertea, a trecut la PSD pe motivul ca a primit sprijin de la social democrați pentru proiectele de dezvoltare ale orașului sau. In plus, a menționat ca majoritatea echipei de la USR a trecut la PSD. Astazi am facut un pas politic important Camelia Bertea, primar al…


Ce parere ai despre aceasta stire?