Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SATU MARE Un hoț de trotinetă a ajuns în arest

Publicat:
SATU MARE Un hoț de trotinetă a ajuns în arest

La data de 15 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Satu Mare au identificat persoana banuita de comiterea unei infracțiuni de furt calificat. The post SATU MARE Un hoț de trotineta a ajuns in arest first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

INFRACȚIUNE Barbat, cercetat pentru uciderea unor animale

15:40, 13.05.2024 - A fost dispusa masura reținerii pentru 24 de ore. La data de 12 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Satu Mare... The post INFRACȚIUNE Barbat, cercetat pentru uciderea unor animale first appeared on Informatia Zilei .

Descindere la domiciliul unui barbat cercetat pentru complicitate la infracțiunea de inșelaciune prin metoda „Accidentul”

13:10, 30.04.2024 - Activitațile specifice desfașurate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au dus la identificarea și arestarea preventiva a unui barbat in varsta de 56 de ani, din județul Sibiu, banuit ca ar fi facut parte dintr-o grupare organizata specializata pe inșelaciuni savarșite prin metoda…

POSIBIL AREST PREVENTIV Paul de Romania, ridicat de poliția din Malta

17:40, 29.04.2024 - Paul al Romaniei, condamnat definitiv in dosarul de corupție cunoscut sub numele de „Ferma Baneasa”, a fost localizat și preluat de polițiștii maltezi intr-o stațiune din Malta, ..... The post POSIBIL AREST PREVENTIV Paul de Romania, ridicat de poliția din Malta first appeared on Informatia Zilei .

A VENIT LA FURAT DIN CLUJ Hoț de catalizatoare, prins de polițiști

22:30, 28.03.2024 - La data de 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Satu Mare au identificat o persoana banuita... The post A VENIT LA FURAT DIN CLUJ Hoț de catalizatoare, prins de polițiști first appeared on Informatia Zilei .

(UPDATE) Inspector de la ITM, in arest. Alt barbat, reținut. Incercare de mușamalizare, dupa o tragedie

19:50, 28.03.2024 - UPDATE Un comunicat de presa, transmis de procurori, scoate la iveala faptul ca și un inspector de la ITM Buzau este in vizor in acest caz, fiind chiar reținut pentru luare de mita: *ȘTIRE INIȚIALA Ieri, politistii Biroului pentru Protejarea Fondului Forestier si Piscicol din cadrul Inspectoratului…

MONSTRUL, AFLAT IN AREST IȘI AȘTEAPTA PEDEAPSA Și-a violat și și-a batut fiica minora timp de cinci ani

14:00, 28.03.2024 - Ultima agresiune asupra fetiței a avut loc in ziua de 9 ianuarie 2024, cand i-a si provocat leziuni ce au necesitat pentru vindecare 2-3 zile de ingrijiri medicale. The post MONSTRUL, AFLAT IN AREST IȘI AȘTEAPTA PEDEAPSA Și-a violat și și-a batut fiica minora timp de cinci ani first appeared on Informatia…

VIDEO- Revolta-n Subcetate: ”Sparge mașini și apartamente, deși e-n arest la domiciliu, și poliția il lasa liber!”

17:15, 16.03.2024 - Locatarii din Subcetate sunt terorizați, de cateva saptamani, de un tanar certat cu legea. Deși s-ar fi aflat in arest la domiciliu, acesta a spart mașini și locuințe din cartier. ”Și poliția l-a lasat liber, deși a facut atatea!” spun revoltați cei din zona. De cateva saptamani, mai multe mașini și…

ELEVUL AGRESIV DIN TARGU MUREȘ ELIBERAT DIN AREST Directoarea liceului cere schimbarea legii educației

09:40, 13.03.2024 - Inspectoratul Școlar Județean Mureș a confirmat ca elevul a avut un comportament agresiv și ca a fost sancționat anterior din cauza abaterilor sale. The post ELEVUL AGRESIV DIN TARGU MUREȘ ELIBERAT DIN AREST Directoarea liceului cere schimbarea legii educației first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?