Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şansele de a descoperi supravieţuitori după alunecarea de teren din Japonia sunt reduse

Publicat:

Sansele de a descoperi supravietuitori dupa masiva alunecare de teren produsa sambata in Japonia sunt reduse, informeaza DPA.

Marti au trecut primele 72 de ore de la acel dezastru, perioada considerata esentiala pentru a gasi supravietuitori in viata printre daramaturi.

Potrivit celor mai recente informatii furnizate de autoritatile din orasul de coasta Atami, din prefectura Shizuoka, unde a avut loc alunecarea de teren, 24 de persoane sunt inca date disparute.

Bilantul oficial se ridica in prezent la patru morti. Zece case au fost distruse si alte 130 avariate.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inundații in Indonezia: 35 de persoane inca disparute in urma alunecarilor de teren din Sumatra

11:45, 15.05.2024 - Continua cautarile a inca 35 de persoane disparute in urma inundațiilor și alunecarilor de teren din provincia indoneziana Sumatra de Vest. Bilanțul victimelor dezastrului din weekend a crescut la 58 de morți, scrie Reuters, potrivit Mediafax.

Locuitorii de pe strada Uliului afectați de alunecarea de teren, in ședința extraordinara de la Primarie

15:30, 29.04.2024 - Vineri seara, o alunecare de teren s-a produs pe strada Uliului din municipiul Cluj-Napoca, accesul auto fiind inchis pe strada afectata. Localnicii au intrat in Sala de sticla a Primariei in timpul ședinței extraordinare.

Alunecare de teren masiva in Cluj-Napoca. Imagini cu alunecarea de teren de pe strada Uliului - FOTO

09:35, 27.04.2024 - Strada Uliului din Cluj-Napoca a luat-o la vale, drumul fiind rupt pe o porțiune semnificativa. Sunt in pericol și casele din zona.Locuitorii se plang de ani de zile de problemele din aceasta zona, dar Primaria Cluj-Napoca s-a facut ca nu vede și a dat in continuare autorizații de construcție. Singura…

O puternica alunecare de teren s-a produs in India: un drum național a fost distrus

11:26, 26.04.2024 - O alunecare de teren, care s-a produs in statul indian Arunachal Pradesh, a distrus o parte din drumul național 313, care leaga India de China. Alunecarea de teren a fost declanșata de ploile abundente. Valea Dibang a ramas fara legatura terestra cu restul țarii. {{742070}}Autostrada leaga orașele Roing…

Alunecari de teren in Congo: zeci de morți și disparuți

15:11, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sint in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unei ravene in apele unui riu din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile. Alunecarea de teren a avut loc…

Salvatorii cauta supraviețuitori, dupa alunecarile de teren și replicile cutremurului din Taiwan

10:55, 04.04.2024 - Autoritațile incearca sa ajunga la peste 650 de persoane blocate de cutremurul din Taiwan care a ucis cel puțin noua persoane și a ranit aproximativ 1.000 de persoane, noteaza The Guardian.

Scandalul suplimentelor alimentare din Japonia. Bilantul creste la cinci decese

12:35, 29.03.2024 - Producatorul japonez de medicamente Kobayashi Pharmaceutical a confirmat vineri un al cincilea deces legat de suplimentele sale alimentare cu drojdie de orez rosu (beni-koji), transmite agentia Xinhua.

Cumparari directe Constanta: Eco Terra Proiect SRL va actualiza documentatia necesara reabilitarii taluzului afectat de alunecarea de teren din zona Cumpana (DOCUMENT)

10:35, 22.02.2024 - Pe data de 21 februarie, Compania Nationala Administratia Canalelor Navigabile SA Constanta a publicat pe SICAP numele agentului economic, care a castigat contractul privind actualizarea documentatiei necesara reabilitarii taluzului, afectat de alunecarea de teren zona Cumpana. Firma care a semnat cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?