Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Samsung Smart TV poate activa microfonul și vă poate spiona

Publicat:

Wikileaks a dat publicitatii marti o serie de documente cu scopul de a arata cum procedeaza CIA pentru a a obtine datele necesare de pe dispozitivele folosite de tintele sale. Astfel, agenția a dezvoltat capacitatea de piratare a telefoanelor inteligente, televizoarelor și a unor softuri pentru a spiona oameni din intreaga lume.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

„U” Cluj, activa pe piața transferurilor. Doi jucatori au semnat

13:46, 30.05.2024 - Dorinel Oancea (27 de ani) și Gabriel Simion (26 de ani) și-au prelungit ințelegerile cu Universitatea Cluj. Cei doi au semnat contracte pana in vara anului 2025, fiind anunțați pe rețelele de socializare. „Dorinel Oancea continua la «U». Gabriel Simion, unul dintre jucatorii de baza in linia de mijloc…

Consiliul Concurentei: Intesa Sanpaolo intentioneaza sa preia First Bank

14:05, 07.05.2024 - Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Intesa Sanpaolo S.p.A. intentioneaza sa preia First Bank S.A. Intesa Sanpaolo S.p.A. este activa in principal in domeniul financiar bancar, fiind societatea mama a grupului Intesa Sanpaolo. Grupul Intesa este prezent in Romania prin intermediul…

Ce trebuie sa faci daca nu mai vrei ca telefonul sa iți fie „ascultat”. Metoda care te ajuta sa dezactivezi microfonul

10:35, 28.04.2024 - Probabil ca și ție ți s-a intamplat vreodata sa vorbești despre ceva, iar apoi sa iți apara lucrul respectiv pe telefon. Iata ce trebuie sa faci daca vrei sa scapi de o astfel de situație. Iți prezentam metoda care te va ajuta sa dezactivezi microfonul.

Senatorul Dan Ivan :implicarea activa a comunitații noastre este esențiala pentru a ne asigura ca fiecare voce este auzita!

13:51, 13.04.2024 - Biroul parlamentar al senatorului Dan Ivan a demarat activitațile de organizare pentru alegerile viitoare, concentrandu-se pe stabilirea unei strategii cuprinzatoare și mobilizarea resurselor necesare pentru a asigura un proces electoral corect și transparent in județ.Ei sunt hotarați sa faca din aceste…

(foto) Semafoare pentru bicicliști, instalate pe str. 31 august 1989 din capitala: Vor activa pe ambele sensuri

18:25, 11.04.2024 - Pe cea mai lunga pista pentru bicicliști din capitala, de pe strada 31 August 1989, au fost instalate 14 corpuri de semafoare. Masura este o premiera pentru Chișinau și are drept scop sporirea siguranței utilizatorilor pistei.

Alerta de securitate! Ai acest TV in casa? Hackerii te pot vedea și spiona prin camera video

16:35, 11.04.2024 - O serie de vulnerabilitati critice au fost descoperite, recent, de specialistii in securitate cibernetica ai Bitdefender in sistemul de operare LG WebOS al televizoarelor LG, relateaza Agerpres.

Extradarea lui Julian Assange. Justitia britanica solicita noi garantii din partea Statelor Unite

14:36, 26.03.2024 - Julian Assange a primit marti sansa de a-si continua lupta impotriva extradarii sale in SUA, dupa ce Inalta Curte de la Londra a decis ca autoritatile americane trebuie sa furnizeze noi garantii referitoare la tratamentul care i-ar fi rezervat fondatorului WikiLeaks in SUA.

Invațare activa prin sarcini provocatoare

13:30, 21.03.2024 - Realitatea zilelor noastre este ca ne-am modernizat, folosim mijloace care ne ușureaza viața, cum este mașina de spalat rufe sau vase, televizorul smart, telefonul mobil, dar in domeniul educației mulți vor sa ramana ca “pe vremea mea” cand profesorul ținea prelegeri in fața clasei, iar informația o…


Ce parere ai despre aceasta stire?