Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Samsung Electronics, anchetată de un grup antitrust din Coreea de Sud

Publicat:

Grupul care se ocupa de verificarea concurentei loiale si corecte in Coreea de Sud a anuntat ca a demarat o ancheta prin care sa stabileasca daca se foloseste de pozitia dominanta pe piata dispozitivelor wireless pentru a dezavantaja Apple, informeaza .

In majoritatea proceselor pe care si le disputa cu Apple in jurul lumii, Samsung se bazeaza pe brevetele din a treia generatie de tehnologie wireless (tehnologia 3G) pentru a castiga in fata adversarilor din .

Argumentul sud-coreenilor, insa, prin care…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Statele Unite, „preocupate” de „aprofundarea relatiei” intre Rusia si Coreea de Nord

23:25, 17.06.2024 - Statele Unite s-au declarat luni preocupate de „aprofundarea relatiei” intre Rusia si Coreea de Nord, in timp ce Vladimir Putin se pregateste sa efectueze o vizita la Phenian marti si miercuri pentru a semna - potrivit presei ruse - „documente importante”, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Coreea de Nord acuza SUA si Coreea de Sud ca desfasoara activitati de spionaj „la un nivel superior starii de razboi”

09:00, 26.05.2024 - Coreea de Nord a acuzat duminica Statele Unite și Coreea de Sud ca desfasoara operatiuni de spionaj in apropierea Peninsulei Coreene și a avertizat ca va lua „masuri imediate” daca suveranitatea sa va fi incalcata, potrivit presei de stat de la Phenian.

Apple reduce preturile la telefoanele mobile inteligente vandute in China

17:30, 20.05.2024 - Grupul american Apple a lansat o campanie agresiva de reduceri pe site-ul sau oficial Tmall din China, cea mai importanta piata externa a sa, oferind discounturi de pana la 2.300 yuani (318 dolari) la anumite iPhone-uri.

Apple reduce preturile la telefoanele vindute in China

16:45, 20.05.2024 - Grupul american Apple a lansat o campanie de reduceri pe site-ul sau oficial Tmall din China, cea mai importanta piata externa a sa, oferind discounturi de pina la 2.300 yuani (318 dolari) la anumite iPhone-uri. Potrivit cifrelor furnizate de China Academy of Information and Communications Technology…

De ce Ucraina a refuzat sa foloseasca tancuri americane

15:11, 26.04.2024 - Forțele armate ale Ucrainei au scos de pe linia de contact tancurile Abrams furnizate de SUA, in timp ce dronele rusești detecteaza și distrug rapid echipamentele grele, au declarat doi oficiali americani pentru Associated Press. Aceasta informație a fost confirmata de președintele adjunct al șefilor…

Cum folosește China Inteligența Artificiala pentru a influența alegerile din SUA

00:00, 17.04.2024 - Un raport recent elaborat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC) a adus la lumina eforturile tot mai intense ale Chinei și Coreei de Nord de a influența procesul electoral din Statele Unite ale Americii, prin utilizarea unor tehnologii digitale avansate. Conform acestui raport, atat China, cat și…

Apple este acuzata de monopolizarea piețelor de smartphone-uri intr-un proces antitrust in SUA

17:30, 21.03.2024 - Departamentul de Justiție al SUA și 15 state au dat joi in judecata Apple, susținand ca aceasta s-a folosit de cererea puternica pentru iPhone-ul sau și alte produse pentru a crește prețurile.


Ce parere ai despre aceasta stire?