Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Salată din șuncă de pui, mere și cidru: este ideală pentru un început de săptămână plin de energie

Publicat:

Ingrediente si cantitati pentru 6 portii:400 g sunca de pui;3 mere;100 ml cidru (vin din mere);50 g nuci;3 linguri margarina;1 salata (mica) rosie creata;2 andive;2 linguri otet de mere;2 lingurite miere;sare;piper.Mod de preparare:1. Nucile se prajesc 3-4 minute intr-o tigaie fara grasime. Se zdrobesc si se pun la racit.2. Merele se curata, se scoate casa semintelor si se taie felii subtiri. Intr-o tigaie, se incinge margarina si se prajesc feliile de mar 2-3 minute, dupa care se stinge totul cu cidru si se mai tine pe foc 2 minute. Se lasa sa se raceasca.3. Salata creata se curata, se spala

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Leacul popular rusesc, cunoscut sub numele de „elixirul tinereții”. Secretul longevitații, transmis din generație in generație

21:05, 11.04.2024 - Intr-o lume plina de tehnologie și de produse farmaceutice moderne, tradițiile și practicile populare, precum acest leac rusesc, aduc o nota de autenticitate și de conexiune cu trecutul, fiind considerate adevarate comori ale intelepciunii populare.Remediile naturale au fost folosite de mii de ani pentru…

Zacusca de fasole verde, cea mai sanatoasa rețeta de post

09:46, 08.04.2024 - La rețeta se poate folosi fasole verde sau galbena. Ambele soiuri sunt la fel de delicioase și pot fi gatite in mai multe feluri, precum ciorba, ghiveci, supa sau mancare de fasole cu roșii și usturoi. De asemenea, se poate face și un mix intre cele doua cand le puneți la borcan. Din circa trei kilograme…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Pulpe de pui rumenite si morcovi crocanti, la cuptor

00:31, 22.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de pui1/2 lamaie1 baton de scortisoara1 lingurita sare1 lingurita piper2 catei de usturoi1 lingurita curry1 lingura de ulei de masline1 punga magica Mode de preparare Condimentam pulpele cu sare, piper, curry, le stropim cu uleiul de masline si zeama de lamaie. Le punem apoi in…

Rețete quiche de primavara – cele mai bune rețete de tarte din legume

09:05, 15.03.2024 - Tarta facuta din legume și aluat, care este cunoscuta sub denumirea de quiche, este unul dintre cele mai indragite preparate culinare. Este ideal pentru consum in orice moment al zilei și poate fi realizat din orice tip de legume preferi. Mai jos iți recomandam cele mai gustoase rețete de quiche. Idei…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…

Cum poți gati leurda? 3 rețete de primavara ușor de facut, dar incredibil de gustoase

12:46, 29.02.2024 - Cu gustul sau demențial și aromele intense - la fel ca usturoiul -, leurda adauga un strop de prospețime oricarei rețete. Iata trei opțiuni delicioase de a integra leurda in bucataria de primavara:1. Pesto de leurda pentru paste:Ingrediente necesare pentru aceasta rețeta:- 2 legaturi de leurda proaspata-…

Cum se prajesc corect CARNATII. Secretul care ii face deliciosi și pe care mulți nu-l știu!

09:15, 11.02.2024 - Niciuna dintre metode -prajit in tigaie sau preparat la gratar- nu este gresita in sine, doar ca nu le permite deloc carnatilor sa isi atinga intregul potential de arome, informeaza site-ul culinar TheWhyChef.com, citat de  The Sun .Site-ul explica cum sa prepari carnatii perfect: sa ii prajesti intr-o…


Ce parere ai despre aceasta stire?